Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Acesta ar putea fi un spectacol despre corporatişti şi viaţa lor”. Azi, 13 decembrie teatru ForTheWin @ The HUB București

0

ForTheWin la The HUB București

un spectacol de Bogdan GEORGESCU

cu Andreea EȘANU  Andrei IONIȚĂ  Sînziana NICOLA

 

JOB OPPORTUNITY!!! CERINȚE: Studii superioare // Minimum 2 ani experienţă 
// Cunoştinte solide (care vor fi testate) // Creativitate // Atenţie la detalii
 // Capacitate de a lucra în echipă
// Abilităţi de relaţionare și comunicare //
Persoană proactivă, cu inițiativă. OFERIM: Șansa de dezvoltare personală și profesională // Contract cu carte de muncă pe salariu mediu pe economie // Asigurare în caz de accident // Asigurare în caz de deces // Implicare până la anxietate // Șansa de a ți se spune în fiecare zi că ești un incompetent pentru a te motiva și stimula să be at your best // Lipsa unei vieți personale // Demontarea sistematică a oricărei forme de demnitate // Umilire indiferent de rezultate // Conștientizarea insignifianței propriei tale persoane din toate punctele de vedere // Insomnii //  Stress // Frustrare // Și foarte mulți bani.

 

“Ar fi trebuit să fie – ca multe altele – o demascare a alienării din marile companii, ridicând amenințător pumnul (eventual stângist) împotriva efectelor perverse ale capitalismului: dezumanizare, sclavie modernă, idolatria eficienței, funesta agresivitate concurențială. A rezultat, în schimb, o acuarelă despre inconsistența umană. Workaholici care nu mai știu ce-i un week-end liber, angajați devotați trup și suflet firmei, tineri care nu mai au altă viață în afara celei profesionale, ambițioși prinși în vârtejul carierelor – de fapt, simple umbre umane.”

Cătălin Bogdan – Art Act Magazine

“Acesta ar putea fi un spectacol despre corporatişti şi viaţa lor (nu neapărat interioară). Unora ar putea să le trezească amintiri despre cazul de acum cîţiva ani, al tinerei moarte de prea multă muncă într-o multinaţională. De fapt, ForTheWin e un spectacol despre un anume tip de raportare la propria viaţă şi despre o anume etică. O etică a comunităţii şi comunitarismului, venind din partea unei echipe de artişti care, în ultimii ani, a lucrat preponderent în zona teatrului comunitar şi decide acum să se reinventeze artistic.”

Iulia Popovici – Observatorul Cultural

 

Spectacolul va fi urmat de o discuție informală cu publicul despre Arta Activă și proiecte de mobilizare și reprezentare prin artă a unei comunități și metodele utilizate de către artiștii implicați.

 

Bogdan Georgescu este dramaturg și regizor. Autor de proiecte de Artă Activă și Teatru comunitar – Turneu la Țară, Casa Poporului, Teatrul Nescris din Șanț. A coordonat ateliere de scriere dramatică și teatru comunitar în România, Moldova, Serbia, Slovenia, Statele Unite ale Americii. Texte de teatru – România! Te pup, Casa Poporului, D.W., ROGVAIV, I am special, For The Win. Premii – premiul pentru cel mai bun spectacol – ROGVAIV, Festivalul Dramaturgiei Românești, Timișoara 2012; Premiul pentru cel mai bun tânăr artist – Romania! Te pup (împreună cu David Schwartz) Festivalul Kontakt Torun Polonia 2012, Premiul Irish Embassy Award for an Emerging Playwright – Casa Poporului – 2011, Premiul „Marile Speranțe” decernat de AICT pentru Teatru Comunitar – 2010, câștigător al concursului dramAcum2 cu piesa D.W. 2004.

Detalii despre rezervări și bilete aici http://bucharest.the-hub.net/event/forthewin-a-bogdan-georgescu-show

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.