Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A patra editie a seminarului How to Apply to a Top UK University, organizat de Mirunette International Education

0

Mirunette International Education organizeaza seminarul interactiv How to Apply to a Top UK University. Seminarul se va desfasura pe 11 Octombrie, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton si il va avea ca invitat pe Tim Fish, Director Earlscliffe College si consilier educational cu peste 20 de ani de experienta. Evenimentul se aderseaza elevilor de liceu si parintilor acestora care sunt interesati de invatamantul superior in UK si care vor sa afle detalii despre universitatile britanice si programele oferite de acestea.

1

Intr-un nou eveniment din seria Mirunette Educational Seminars, Tim Fish, expert britanic in educatie, va oferi raspunsuri la unele din cele mai importante intrebari legate de procesul de selectie si aplicare la universitatile britanice :

► Care sunt cele mai bune universitati din UK?
► Ce este platforma UCAS?
► Cat costa universitatea in Marea Britanie?
► Ce inseamna “Personal Statement”?
► Este mai valoros examenul Cambridge sau examenul IELTS?

UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) este o organizaţie din UK al carei rol este sa gestioneze cererile de candidatura adresate universitatilor britanice.

Formularul UCAS are mai multe sectiuni ce trebuie completate cu mare atentie: detaliile personale, experienta de lucru, studiile urmate, optiunile pentru programul de licenta, Personal Statement si scrisorile de recomandare.

Mirunette International Education este centru acreditat UCAS si ofera sustinere si indrumare in procesul de selectie si aplicare la universitatile britanice.

Taxa de participare la seminar este de 200 lei / familie.
Mai multe detalii se pot afla accesand pagina evenimentului : Seminar UCAS 2016 – How to Apply to a Top UK University

Despre Tim Fish

Absolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste, cu fiecare prilej, sa stimuleze auditoriul si sa ofere cele mai relevante si bogate informatii. Prin prezentarile sale pe teme educationale, Tim Fish isi inzestreaza publicul tanar cu motivatia si cunostintele necesare care vor asigura succesul academic si, mai departe, profesional.

“It’s a competitive process – gain a competitive advantage from an expert. Learn more about constructing the ‘Personal Statement’ at the heart of the application. Learn more about what the top universities are looking for in your application. As Benjamin Franklin said ‘By failing to prepare, you are preparing to fail.’ Don’t fail! Prepare for success – attend this event.” – Tim Fish

Despre Mirunette International Education

Mirunette International Education este cea mai renumita si de incredere agentie de turism educational din Romania. In cei 12 ani de activitate, Mirunette se mandreste cu referinte excelente de la peste 5000 de clienti si 50 de scoli si universitati cu care colaboram.

Mirunette International Education ofera programe educationale in Marea Britanie, Statele Unite, Franta, Germania, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Rusia si China si asista elevii in alegerea celor mai bune programe care sa se potriveasca nevoilor lor academice si vocationale. In fiecare an, peste 600 de elevi participa la tabere internationale care sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.