Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

9 decembrie: Ziua Internațională Anticorupție: tururi tematice gratuite

0

Asociaţia Cultour sărbătoreşte Ziua Internațională Anticorupție prin tururi tematice gratuite

Cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție – 9 decembrie, Asociația Cultour vă invită la ultimul tur tematic al acestui an, oferit gratuit tuturor celor interesați. Vom marca această zi în calendar într-un mod caracteristic nouă, organizând în weekendul 12-13 decembrie tururi ghidate tematice.

Această zi are ca scop promovarea integrității, transparenței și responsabilității asupra propriilor acțiuni atât în afacerile publice, cît și în mediul privat.

Logo coultour FINAL_tansparent_v2_3rgb

Turul se va desfăsura în zona Calea Victoriei – Universitate – Parcul Cișmigiu – Sediul DNA în cadrul căruia vom  afla date, statistici dar și detalii despre „personajele” din unele cazuri de corupție, precum și care sunt modalitățile de informare și de a putea reacționa împotriva acestui fenomen.

Demersul nostru este unul informativ şi educativ. V-am pregătit și unele surprize, avându-i alături pe colegii de la Funky Citizens care desfășoară proiectul “Mari Corupti”.

Tururile vor avea loc pe 12 şi 13 decembrie 2015 începând cu ora 10:30, punctul de întâlnire fiind statuia lui Carol I, în fața Bibliotecii Universitare.

meeting point-poza (1)

Pentru a afla mai multe informatii puteti accesa pagina dedicată a site-ului nostru sau dacă doriți să fiți la curent cu informații legate de tur puteți accesa și pagina de Facebook a evenimentului.

Turul pietonal este organizat  de Asociația Cultour ce are drept scop dezvoltarea unei atitudini proactive spre cunoaştere prin promovarea turismului în acord cu valorile cultural-istorice locale şi respectând mediul natural.

Alte proiecte ale Asociației Cultour sunt Walkabout free tours – tururi gratuite zilnice în limba engleza în Brașov și București, unde peste 50000 de turişti au vizitat orașul la pas in cei 5 ani de activitate clasându-le pe portalul TripAdvisor pe locul 1 în fiecare oraș.

Pentru mai multe informaţii ne puteți scrie la info@asociatia-cultour.ro

Vă așteptăm la tur!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.