Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

8,7 milioane lei investite in parcurile bucurestene

1

Veşti bune pentru Bucureşti! Se pare că municipalitatea doreşte să investească aproape 9 milioane de lei pentru reabilitarea sau extinderea parcurilor din capitală! Parcul Ghencea şi parcul Herastrău sunt vizate pentru acest proiect!

parc„Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) a depus trei cereri de finantare pentru a accesa fonduri nerambursabile, in vederea amenajarii parcului Ghencea si extinderea si reabilitarea parcului Herastrau. Valoarea totala a investitiei pentru proiectul de amenajare a parcului Ghencea este de 2,46 milioane de lei, dintre care doua milioane din fonduri nerambursabile, urmand ca in parcul de opt hectare sa fie amenajate spatii recreative si zone special amenajate pentru practicarea sportului, precizeaza reprezentantii ALPAB.

Proiectul pentru extinderea si reabilitarea parcului Herastrau are o valoare de 2,5 milioane lei, dintre care 1,5 milioane din fonduri nerambursabile. In cadrul acestui proiect, parcul se va mari cu 3.500 de metri patrati, urmand sa fie realizate lucrari de reabilitare in zona Insulei Trandafirilor si a circuitului pietonal, precum si lucrari pentru iluminarea obiectivelor cu panouri fotovoltaice”, conform articolului publicat de 9am.ro

(foto Florin Ghindă 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.