Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

8 ani, peste 14 000 de aplicanti si 1 900 de participanti la cel mai important eveniment dedicat tinerilor cu potential – Top Talents Romania

0

Top Talents Romania, cel mai important eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania, a ajuns anul acesta la cea de-a 8-a editie. Evenimentul are loc anual si isi propune sa identifice si sa incurajeze cei mai buni 250 de tineri, oferindu-le oportunitati de cariera si dezvoltare profesionala. Proiectul se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro pana pe 29 aprilie.

In cei 8 ani, peste 14 000 de tineri au aplicat la Top Talents Romania, dintre care 1 900 au fost selectati si invitati la eveniment. Feedback-ul primit de la un an la altul este unul foarte bun si printre cele mai frecvente remarci si apreciate momente sunt: interactiunea cu companii de top, teme de discutii interesante, speakeri de calitate si inspirationali, interactiune cu alti tineri cu potential, dezvoltare personala, acces la oportunitati interesante de cariera.

In acest an, Top Talents Romania va avea loc in perioada 14 – 15 mai la Hotel Caro din Bucuresti si va cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, oportunitati de cariera precum programe de internship, trainee si management trainee.

ttr3

Companiile multinationale care vor fi prezente la editia din 2015 sunt angajatori care recunosc potentialul si incurajeaza dezvoltarea tinerilor pe care ii doresc in organizatie: BRD – Groupe Société Générale, Philips, Vodafone România,  L’Oréal România și Unilever.

„Cum se face inscrierea la Top Talents Romania si in ce consta procesul de selectie? Inscrierea este gratuita si se realizeaza pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului. Dupa aceasta etapa, candidatii trec printr-un proces complex de selectie care consta in evaluarea CV-ului, a unui formular de aplicare si sustinerea unui set de teste online. Specialistii nostri in recrutare analizeaza CV-urile celor care au aplicat: daca au obtinut sau nu rezultate academice remarcabile, daca s-au implicat sau nu in activitati extracurriculare/organizatii studentesti, daca au sau nu experienta internationala, etc. Fiecare dintre aspectele mentionate mai sus sunt notate cu un anumit punctaj, iar in functie de punctajul obtinut, cei mai buni 1000 de tineri intra in a doua etapa de selectie care consta in evaluarea prin intermediul testelor Cut-E, teste care sondeaza abilitati numerice si logice. In final, cei mai buni 250 de candidati sunt invitati la cele doua zile de eveniment” – Salomeea Florea, Project Manager, Top Talents Romania.

De ce recomandam tinerilor sa aplice la Top Talents Romania? Cei care se potrivesc profilului cautat au cel putin 4 motive pentru care nu trebuie sa rateze acest proiect:

  1. Au posibilitatea sa interactioneze intr-un cadru restrans cu 5 companii multinationale de unde pot afla mai multe despre oportunitatile de cariera si programele de internship/management trainee pe care acestea le au deschise;
  2. Dupa eveniment au acces la singura retea dedicata tinerilor cu potential, unde pot fi accesate toate programele de internship si traineeship din piata, o parte dintre acestea fiind promovate exclusiv catre comunitatea Top Talents Romania.
  3. Au acces la doua zile de interactiune si networking cu alti tineri cu potential. Acest tip de interactiune le ofera sansa sa intalneasca persoane noi, cu aceleasi interese profesionale. In plus, o astfel de interactiune ii ajuta sa devina mai sociabili, mai deschisi cu ceilalti si sa isi largeasca cercul de relatii si cunostinte.
  4. Vor fi evaluati GRATUIT cu ajutorul instrumentelor online Cut-e, teste care sunt folosite de cei mai mari angajatori din Romania. Analiza CV-ului si testele reprezinta cele mai importante etape in cadrul procesului de selectie pentru obtinerea unui job, iar evaluarea gratuita din cadrul Top Talents Romania le ofera tinerilor oportunitatea sa se familiarizeze cu astfel de teste, astfel incat data viitoare cand vor completa un test vor fi mai bine pregatiti.

Participarea la Top Talents Romania este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro pana pe 29 aprilie, la sectiunea dedicata evenimentului. Mai multe informatii despre eveniment pot fi accesate la: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 850 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.