Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

500 de tineri și o noapte albă la… teatru

0

Pe 27 martie, 500 de tineri își vor petrece noaptea la… teatru. Între orele 22:00 și 5:00, la Casa de Cultură a Studenților din București, va avea loc a doua ediție Noaptea Albă a Teatrului Studențesc.

final nabla ed 2

Timp de șapte ore, iubitorii de teatru sunt invitați să urmărească spectacole precum „Cine sapă groapa?”, din cadrul proiectului ”300 de zile de teatru” și spectacole invitate ca „Sylvia”, „Jucătorii de cărți” și multe altele. În plus, participanții vor putea asista și la lansarea cărții ”Piața teatrului” de Ana-Maria Nistor.

Conceptul de Noapte Albă a Teatrului Studențesc îi aparține lui Victor Țăpeanu, student la UNATC, inițiatorul „300 de zile de teatru”, care a pus în practică această idee inițial la festivalul de cultură UniFEST.

”Pentru că proiectul pilot se bucură de un succes imens, unde un total de aproape 800 de tineri au mers la cele două spectacole din 20 stabilite, ne-am gândit să organizăm ediția a doua a Nopții Albe a Teatrului Studențesc. Vrem să facem și din acest eveniment unul de succes, de aceea ne așteptăm ca numărul participaților să fie mai mare decât la prima ediție. Și acest proiect va intra sub umbrela laboratorului Cuibul Artiștilor, alături de multe altele pe care dorim să le punem în aplicare”, a spus Florentina Crușitu, PR-ul Cuibului Artiștilor.

Accesul la Noaptea Albă a Teatrului Studențesc se face gratuit, dar pe bază de rezervare prin mesaj privat pe pagina de Facebook Cuibul Artiștilor.

Cuibul Artiștilor a luat naștere în același timp cu proiectul care are ca motto ”Închide televizorul și hai la teatru”, fiind un laborator care dezvoltă concepte de teatru cât mai accesibile tinerilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.