Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„4 pedale”, de 2 ori mai multa distractie pentru pasionatii de ciclism!

0

Pe 21 septembrie 2014, la finalul Saptamanii Europene a Mobilitatii, iti oferim o noua manifestare sportiva in natura, concursul de ciclim: „4 pedale”!

Invita-ti partenerul sau partenera, dar si prietenii, sa ia parte la o super cursa pe bicicleta in padurea Baneasa. Va avea loc a doua editie a concursului de MTB pe echipe din cadrul Riders Club, un sistem de competitii destinat pasionatilor de ciclism de orice nivel.

4 pedale 2013 start 1

Concursul va fi unul de stafeta si va fi dedicat echipelor de doua persoane. Traseul concursului va explora inima padurii Baneasa, pe o lungime de 17 km. Realizat de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, traseul este placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au o experienta ridicata. Desi dificultatea sa este redusa, cursa este una deosebit de antrenanta si relativ variata, imbinand drumurile forestiere late si drepte, pretabile pentru depasirile in viteza, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori ca esti doar tu si padurea, intr-o goana nebuna.  Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor trebui sa efectueze traseul de 17 km, iar schimbul de stafeta va avea loc la punctul de start / finish.

Inscrierile la competitia „4 pedale” se deschid pe 5 august 2014.

Cursele se vor desfasura pe categoriile feminin, masculin si mixt.

Taxa de inscriere este de:

– 50 RON Promotie!  In perioada 05-10 august

– 65 RON in perioada 11-24  august

– 75 RON in perioada 25 august – 14 septembrie

– 85 RON pana pe 15 – 17 septembrie

Premiile pentru ocupatii podiumului consta, in functie de categorie, in acordarea unei sume de bani, dar si a unui voucher de reducere de la Seroussi, in valoare de 450 lei, precum si medalia de finisher si  diploma de concurs.

In cadrul evenimentului va avea loc si o tombola la care vor putea participa roti riderii inscrisi la  „4 pedale” si pot castiga: Cadru GIANT XTC Aluminiu (2999 lei); Bicicleta GIANT Revel 29er 1 (2499 lei); 1 x trusa de scule Skil; 3 x cosuri cu fructe si legume Abbara; 3 x vouchere Aventuria, in valoare de 100 de lei fiecare; 3 x vouchere Seroussi, in valoare de 450 de lei fiecare.

Tragerea la sorti va avea loc la finalul evenimentului si este adresata doar celor prezenti la fata locului.

Pana duminica, 21 septembrie, alege-ti coechipierul si rodati echipa. Inscrierile au loc exclusiv online pe pagina oficiala a competitiei: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/4-pedale.

Te asteptam la start!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.