Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4 locuri unde ai putea să îți începi cariera!

0

Îți sună cunoscut: „Nu pot să mă angajez pentru că nu am experiență, și nu pot să capăt experiență pentru că nu pot să mă angajez” ?

Nu îți face griji, Inspire Group începe sezonul de vară cu evenimente și oportunități de angajare la cele mai importante companii de pe piața, special pentru tinerii aflați la început de drum.

Ne dăm întâlnire cu echipele companiilor de top, chiar la ele la sediu. Programele îți oferă ocazia să te întâlnești cu reprezentanții companiei, să discuți cu specialiștii în HR, să aplici pentru joburile disponibile dar și să descoperi ce carieră ți se potrivește și ce pași să urmezi pentru a ajunge acolo unde visezi.

open-doors-marathon

Nu rata primele oportunități:

a)    17 Iunie – Open Doorsul CCC: pentru toți tinerii pasionați de comunicare, vorbitori avansați de limba franceză. Oferta lor vine mereu la pachet cu traininguri de dezvoltare personală și profesională! Mai multe detalii aici: http://buzzcamp.ro/open-doors-competence-call-center-pentru-tineri-competenti/.

b)    25 Iunie – Open Doorsul eXpert One Research: dacă vrei să înveți lucruri noi și îți place să dezvolți aplicații software sau dacă ești pur și simplu interesat să lucrezi alături de profesioniști în domeniu, înscrie-te aici la eveniment: http://buzzcamp.ro/oportunitate-dupa-facultate/.

c)    Jobs @Axway: Oportunități pentru toți pasionații industriei de IT. Dacă ai 2-3 ani experiență în domeniu , trimite-ne CV-ul tău la jobs@inspiregroup.ro, cu mențiunea „CV Axway”.  Mai multe detalii aici: http://buzzcamp.ro/axway-isi-extinde-echipa/

d)     Jobs @Accenture: Dacă vorbești limba franceză fluent și îți dorești să începi cariera în una dintre cele mai mari și dezvoltate companii din lume, trimite-ne CV-ul tău la jobs@inspiregroup.ro, cu mențiunea „CV Accenture”.  Mai multe detalii aici: http://goo.gl/QWAU5n.

Nu rata următoarele evenimente ce vor fi publicate din timp pe pagina Open Doors Marathon: http://buzzcamp.ro/opendoors/

Mulțumim partenerilor media!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.