Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

30 de copii caută de Crăciun 30 de Ini(MOŞI)!

0

Suntem un grup de aproximativ 13 persoane, desemnate anul acesta „postaşii” Moşului. De Crăciun, avem un vis, ne dorim să pregătim 120 de cadouri pentru copii fără adăpost care locuiesc  în zone din București precum Gara de Nord, Strada Buzeşti, Piaţa Virgiliu, Strada Vulturilor, Râul Damboviţa-Eroilor. 

Vrem să le oferim o seara magică,  în care se pot bucura de copilărie.

Vestea bună este că nu mai puţin de 90 Ini(MOŞI) au promis deja ca vor face câte un cadou pentru un copil. Mai avem nevoie însâ de alte 30 de persoane inimoase, care poate îşi doresc ca anul acesta să poartă straie de Moş Crăciun, chiar şi în mod simbolic.
Astfel, căutam 30 de Moşi Crăciuni pentru 30 de copii nevoiaşi cu vârste între 5 şi 14 ani. Mulţi dintre ei ne-au  trimis scrisorele din care ne-am dat seama că nu au vise măreţe, însa visează, totuşi, să primească ceva de Crăciun.

Andreea, de exemplu, îşi doreşte caiete, carioci şi o pereche de cizme. Gabriela Ana Maria, în vârstă de 4 ani, vrea hăinuţe şi un cărucior pentru păpuşi. Zâna are 13 ani şi „ar fi foarte mulţumită dacă Moşul ar avea posibilitatea să-i aducă o pereche de adidaşi nr. 36 şi câteva dulciuri”, iar Stan Florentin, 11 ani, din Strada Buzeşti, ar vrea să primească ce consideră Moş Crăciun că merită, având în vedere că a fost ascultator şi cuminte.

Visul nostru, „postaşii lui Moş Crăciun”, nu se opreşte aici. Vrem să mergem şi la cei mari cu Vestea Bună a naşterii Mântuitorului şi să le oferim o cină de Crăciun.

Dar hai să ne cunoaştem mai bine şi să vedeţi cum ne puteţi ajuta:

Cine suntem:

https://bucuriedecraciun.wordpress.com/about/
Liste de nevoi „Bucurie de Crăciun”:
https://bucuriedecraciun.wordpress.com/2014/12/06/mai-cautam-30-de-mosi-te-bagi/
https://bucuriedecraciun.wordpress.com/lista-de-nevoi/

Logo

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.