Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 zile de Festival Urban – Femei pe Mătăsari: 27 – 29 mai 2016

0

2016 înseamnă pentru noi 6 ediții ale Festivalului Urban – Femei pe Mătăsari. Frumusețe, oraș, schimbare, liberă și creativă exprimare.

An de an Bucureștiul devine tot mai frumos și mai efervescent. Au trecut vremurile în care ieșitul în stradă era similar cu un protest. Astăzi, protestul s-a transformat în manifest și arta cucerește din ce în ce mai mult orașul.

27 – 29 mai 2016, 3 zile de Festival Urban – Femei pe Mătăsari. 3 zile în care am ales să schimbăm orașul prin frumusețe, frumusețea din care se nasc idei, frumusețea care se transformă în mod de viață prin:

Femei pe Matasari_2016

#modă : Wilhelmina Arz, Bianca Popp și Alexandra Calafeteanu, susținute muzical de Romarta, Tomma Alistar și Jurjak, vor deschide festivalul cu prezentări de modă. 27 mai – 20:00.

#muzică : AKUA NARU, Coma, Vița de Vie, Moonlight Breakfast, A-C Leonte, Romarta, The Dream Diggers, Tomma Alistar, Helen, Jurjak, The Pixels, Jean Gavril, Muse Quartet și Mouse N’Monkeyz.

#teatru – 8pt vine pe Mătăsari cu Cabaretul Cuvintelor de Matei Vișniec, #Casting și M2 Pipera.

O stradă efervescentă unde vă veți bucura și de #expozitii, #design, #proiectesociale ale ONG-urilor sau #proiectespeciale aduse în stradă de partenerii noștri, #experimente culinare, #silentparty și multe alte surprize.

AVON aduce pe stradă un beauty bar și ne provoacă să experimentăm frumusețea, Ciuc Premium – pentru că distracția nu ar mai fi distracție fără bere alături, Banca Transilvania aduce arta în stradă, Samsung este fotograful oficial din online, MiniPRIX înfrumusețează strada cu haine, Gloria Jean’s Coffees ne ține gustul treaz, Aqua Carpatica ne astâmpără setea, Musette ne încalță pașii și ne pregătește de dans, Creart ne susține teatrul și actorii, McDonald’s România este alături de voluntarii noștri, Pegas ne plimbă dintr-un capăt la altul al străzii, SkirtBike România nu ne lasă să stăm pe loc, iar de la Teatrul Mignon| 8pt vin emoții și stări.

Starea festivalului a fost surprinsă într-un material video realizat de Diud și regizat de Andrei Gheorghe. Avem multe povești de spus și de aflat -https://www.youtube.com/watch?v=95L4F0zg27E&feature=youtu.be

Inițiat de asociația Beneva – www.beneva.ro, Festivalul Femei pe Mătăsari a pornit de la dorința de a schimba percepția asupra unei străzi, pe care folcrorul urban o plasase în zona promiscuității, angrenând proiecte si femei implicate în viața socială si culturală a orașului.

Programul detaliat al festivalului se va gasi pe www.femeipematasari.ro si pe www.facebook.com/femeipematasari

Vizual_Femei pe Matasari_2016

Parteneri și sponsori: AVON, Ciuc Premium, Banca Transilvania, Samsung, MiniPRIX, Gloria Jean’s Coffees, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Musette, Creart, McDonald’s Romania, Pegas, SkirtBike România, Teatrul Mignon, Primăria Municipiului București.

Parteneri media: Magic FM, VICE , Blitz TV, Cocor, Avantaje, Unica, Revista PSYCHOLOGIES, Igloo, Modernism, Urban.ro, Metropotam, feeder.ro, mixtopia.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.