Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

19-20 octombrie 2019 sunt zilele în care va avea loc cea de-a doua ediție a Festivalului Bărbați pe Mătăsari, ediție pe care o dedicăm FĂURITORILOR.

0

După 9 ediții de Femei pe Mătăsari, festival care a schimbat percepția asupra zonelor adiacente centrului Bucureștiului, revenim și anul acesta cu o nouă serie de evenimente dedicate pasiunilor și meseriilor pe care le practică cu precădere bărbații.

.

FĂURITORI este despre ceea ce știu, reînvață și fac prin perseverență și pricepere cei din jurul nostru. De la cafea la artă culinară, de la pielărit la bătutul metalelor, de la croitorie la învârtitul roții de olărit, până la muzică și teatru – pe toți acești FĂURITORI te invităm să-I cunoști la Bărbați pe Mătăsari.

Fundalul sonor al acestei ediții este asigurat de :

FiRMA, Formația Savoy, Dl. Goe, Om la Lună, Bălașa Percussion,

Dana Marijoana, YCCMD

Parteneri : Kaufland, Banca Transilvania, IQos, Aqua Carpatica, DIP

Primăria Capitalei prin Creart

Parteneri media : Radio Guerrilla

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.