11even – experienţe de viaţă împărtăşite

0

11.11.2011 – 11 oraşe – 11 experienţe – 11 minute – 111 participanţi – acestea sunt coordonatele conferinţelor 11even, care aduc în prim plan experienţele de viaţă şi succesele unor persoane deosebite.

Speakerii sunt oameni care au luptat pentru visele lor, s-au confruntat cu probleme, dar nu au renunţat, ci au găsit puterea să o ia de la capăt şi să-şi urmeze calea. Şi au reuşit. Sunt oameni învingători, de la care fiecare dintre noi avem de învăţat.

Scopul evenimentului este de a ne încuraja să fim mai încrezători în forţele proprii şi de a ne motiva să trecem peste greutăţi şi bariere, conştienţi fiind că eşecul este o parte a vieţii şi nu un capăt de drum.

Conferinţele se vor desfăşura în 10 oraşe din ţară şi unul de peste graniţe, respectiv Alba Iulia, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara şi Bruxelles.

Mai multe detalii găsiţi pe http://www.11even.ro/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.