Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

100 Bucharest In Your Pocket Campanie aniversară lansată online și expediată prin poștă!

0

Primul ghid dedicat turiștilor străini din București apărea în mai 1999. De atunci, peste 100 de ediții Bucharest In Your Pocket au surprins dezvoltarea capitalei și au plimbat călători străini și expați ajunși aici. Vara aceasta, Bucharest In Your Pocket (BIYP) celebrează cele peste 100 de ediții cu o colecție de vederi aniversare, scrise de mână și expediate către căsute poștale din toată lumea.

Bucureștiul lui ’99 era o destinație necunoscută, la capătul Europei civilizate și oferea puține opțiuni turiștilor străini. În ’99 oamenii trimiteau cărti poștale și Internetul era încă un concept exotic pentru mulți dintre noi. Ideea unui ghid care să reflecte realitățile urbane a fost adusă în România de un londonez și un brașovean și a fost primită cu brațele deschise de bucureștenii dornici să primească valuri de turiști străini. BIYP* a fost martorul obiectiv care a urmărit, în cele 100 de ediții, evoluția și transformarea Bucureștiului într-o destinație cautată pentru farmecul est-european.

Astăzi tehnologia ne ține conectați în permanență, iar BIYP a devenit un kit de informații urbane pe care turiștii îl pot accesa cu ușurință pe website, pe aplicația mobilă și desigur prin ghidul tipărit, pentru a obține informații despre hoteluri, restaurante, cluburi, centre comerciale, rețea de transport, tururi ghidate și alte servicii turistice. Misiunea BIYP a rămas în continuare aceea de a prezenta realist ce are Bucureștiul de oferit și de a se implica în promovarea orașului ca destinație turistică.

În luna Mai, Bucharest In Your Pocket caută expeditori pentru 100 de cărti poștale care așteaptă gânduri scrise de mână și o adresă, pentru a pleca către destinatari din lumea întreagă. O campanie aniversară lansată online și expediată prin poștă! Mai multe detalii despre campania #IGotAPostcardFromBucharest pe pagina de Facebook și site Bucharest In Your Pocket.

Bucharest In Your Pocket face parte din rețeaua  editorială In Your Pocket, prezentă în peste 23 țări din toată lumea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.