Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10 ani de Crosul Pădurii Copiilor: Warm-up pe 27 mai în Pădurea Băneasa!

0

Încă n-ai planuri de alergare pentru luna mai? Te invităm să lași grijile printre copaci, pe 27 mai, în pădurea Băneasa. Trage aer proaspăt în piept, ascultă ciripitul păsărilor și aleargă 5, 10 sau 15 km de pădure!

10 ani de Cros și zeci de hectare de pădure vom sărbători anul acesta cu o ediție aniversară de Crosul Pădurii Copiilor! Pe 27 mai alergăm la Băneasa și ne menținem tonusul peste vară pentru Crosul Pădurii Copiilor – ediție aniversară – de pe 3 și 4 noiembrie.

Contribuția de participare unică pentru 27 mai este și ea de warm-up: 65 de lei între 1 și 30 aprilie. Nu uita că vei alerga printre copaci pentru copaci: fondurile obținute sunt utilizate pentru întreținerea celor peste 60 de ha de pădure înființate până acum, de care beneficiază 8 comunități rurale!

Și dacă în cazul nostru alergatul este și în beneficiul pădurii, trebuie să știi că este oricum și în beneficiul tău: te ajută să te menții sănătos, să ai un somn liniștit și o stare bună de spirit. Așa că ce mai aștepți? Înscrie-te acum și ne vedem la linia de start !

Dacă planurile tale sunt deja făcute și totuși vrei să alergi la Cros nu uita de ediția din toamnă : Crosul Pădurii Copiilor din Parcul Tineretului.

Înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.