Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 an de la apariţie, la multi ani BeWhere!

0

În octombrie BeWhere! sărbătoreşte un an de la apariţie, timp în care a adunat peste 800 de pagini cu 10 dosare tematice, 52 de editoriale, 32 de reportaje, 112 interviuri, 620 de cronici, preview-uri, review-uri, 206 invitaţi, 746 de fotografii originale publicate pe print, 59 features şi alte dosare, peste 3000 de articole exclusiv online şi peste 4000 de fotografii cuprinse în galeriile foto. Tu te-ai uitat în BeWhere! înainte să ieşi din casă?

www.bewhere.ro, varianta online a revistei, se pregăteşte de relansare. După 365 de zile în care am aflat ce-şi doresc utilizatorii noștri, am reorganizat din punct de vedere vizual conținutul pentru a uşura accesul la articolele şi domeniile de interes pentru fiecare cititor în parte.

www.bewhere.ro are acum un design nou, mai dinamic și intuitiv, care acordă o mai mare importanță conținutului multimedia, fără a neglija, însă, conținutul de calitate, elementul definitoriu al sitelui.

Ediţia print de octombrie s-a pus în vânzare în chioșcurile și librăriile din toată ţara.

Site-ul www.bewhere.ro va fi relansat luni, 10 octombrie.

Tema ediţiei:

De la nume la renume

Cristian Mungiu şi Radu Afrim, Şerban Sturdza, Zdob şi Zdub, Dan Perjovschi, Vasile Ernu, Cristina Bâtlan îşi descriu ascensiunea. Vorbim despre consecvenţă şi idealuri, despre sacrificiile pe care le presupune arta. În cele 80 de pagini veţi citi texte despre iubirea pentru casele istorice şi energia în formă pură turnată în muzică, despre biografiile feminine cu poveşti delicate sau despre cum e să ţii lumea teatrală în stare de şoc, cum să-ţi schimbi, o dată la şapte ani, locul, norocul, reputaţia şi care sunt punctele comune dintre Atelier 35 Oradea şi MoMA New York.

Ascultăm muzică în limbi inventate pentru radiouri inexistente la Soundczech, apoi facem un studiu de caz: Alina şi Voichiţa sau Cristina Flutur şi Cosmina Stratan, după care e musai să participăm la premiera După dealuri, în cadrul Les Film de Cannes à Bucarest. Nu trebuie să ratăm tolba cu poveşti animate de la Anim’est şi nici regalul de spectacole din cadrul Festivalului Naţional de Teatru. Însă, unii dintre noi vor alege să zăbovească pe Carol 53.

(Re)numele lui Şerban Sturdza se leagă de salvarea caselor istorice din Bucureşti şi de stoparea „metastazelor urbane”, în timp ce muzica celor de la Zdob şi Zdub a călătorit peste mări şi ţări. Numele lui Cristian Mungiu este indisolubil legat de Festivalul de Film de la Cannes, iar Radu Afrim şi-a construit un renume fiind acuzat „de prea multă originalitate”. Istvan Teglas trăieşte arta nu ca pe o meserie, ci ca pe un fel de-a fi, Vasile Ernu speră să nu găsească niciodată un job bun, iar Dan Perjovschi este o specie rară de artist, căruia renumele şi consacrarea nu i-au afectat memoria. „Balerinul evergreen flexibil” este consacrat de brandul Musette şi de Cristina Bâtlan care i-a adus renumele.

Revista BeWhere! apare în prima joi a lunii. Se tipărește pe hârtie mată, într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie în București şi în ţară prin rețelele InMedio şi Relay, Hiparion, precum și în librăriile Anthony Frost, Eminescu, Dalles şi grupurile Cărturești, Diverta, Humanitas și Librarium la prețul de 8 lei.

Abonamente pe www.bewhere.ro sau prin Zirkon Media, Manpres şi HDS Inmedio la preţul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.