­čŽä Cine sunt c├ó╚Ötig─âtorii Rom├ónii sunt antreprenori ­čĆć

0

Ieri, la Hotel Radisson Blu din Bucure╚Öti, juriul a desemnat c├ó╚Ötig─âtorii premiilor ├«n valoare total─â de 90.000 de euro. A fost o zi plin─â de emo╚Ťii ╚Öi adrenalin─â pentru concuren╚Ťi ╚Öi pentru noi, organizatorii. Iar pentru participan╚Ťi a fost ocazia s─â cunoasc─â startupuri din domenii variate, businessuri care au stat p├ón─â acum ├«n afara luminii reflectoarelor ╚Öi antreprenori care aduc inova╚Ťia ├«n ecosistem.

Cei peste 500 de oameni care au fost al─âturi de noi pe parcursul zilei au putut s─â ├«nve╚Ťe despre subiecte fierbin╚Ťi ├«n antreprenoriat, au f─âcut cuno╚Ötin╚Ť─â cu c├óteva dintre comunit─â╚Ťile noastre prietene, au aflat nout─â╚Ťile pe care le preg─âtim pentru lunile urm─âtoare ╚Öi au descoperit ce le-au preg─âtit partenerii Startarium.

­čąü Ca s─â nu mai prelungim suspansul… iat─â lista c├ó╚Ötig─âtorilor:

­čŽä CATEGORIA STARTUP

Premiul 1 la categoria Startup, în valoare de 20.000 de euro, a fost acordat The Climate Change Company, un business care se ocupă de transformarea deșeurilor din plastic și sticlă în infrastructură sustenabilă.

Câștigătorul premiului 2, de 10.000 de euro, a fost PiciordePlay, o platformă care difuzează online cele mai îndrăgite spectacole românești de teatru, LIVE direct la tine acasă.

­čŽä CATEGORIA RUNNING OPS

C├ó╚Ötig─âtorul marelui premiu la categoria Running Ops, de 40.000 de euro, a fost┬áHouse of VLAdiLA. Un brand rom├ónesc de design care creeaz─â tapet, catifea ╚Öi piese de mobilier de designer, House of VLAdiLA ├«mbin─â componenta uman─â a desenului manual cu tehnologii de produc╚Ťie de ultim─â or─â.

Pe locul 2 la categoria Running Ops s-a clasat┬áBrio.ro, prima platform─â de teste digitale standardizate pentru elevii rom├óni. Prin testele Brio, elevii din clasele I-XII ├«╚Öi pot evalua obiectiv cuno╚Ötin╚Ťele la principalele materii ╚Öcolare (limba rom├ón─â, matematic─â, istorie) ╚Öi ├«╚Öi pot ├«mbun─ât─â╚Ťi performan╚Ťa la examene.

Le mul╚Ťumim tuturor celor care ne-au fost al─âturi la┬áRom├ónii sunt antreprenori, ├«n sal─â sau online, partenerilor no╚Ötri, membrilor┬ájuriului, speakerilor care ne-au oferit momente de inspira╚Ťie ╚Öi ├«nv─â╚Ťare ╚Öi ├«ntregii echipe care a f─âcut ca acest eveniment s─â se ├«nt├ómple!┬áÔŁĄ´ŞĆ

Dac─â n-ai reu╚Öit s─â ajungi la eveniment, po╚Ťi urm─âri mai multe momente din programul evenimentului┬ápe site-ul nostru.

P├ón─â pe 1 decembrie mai po╚Ťi vota ideile de business ├«nscrise ├«n competi╚Ťia de video pitching de la Rom├ónii sunt anteprenori. Le g─âse╚Öti┬áaici.

Rom├ónii sunt antreprenori┬áeste o competi╚Ťie┬áStartarium, ini╚Ťiat─â de┬áImpact Hub Bucharest┬á╚Öi┬áING Bank┬á╚Öi sus╚Ťinut─â de┬áPluxee.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spa╚Ťiul dinamic ├«n care profesioni╚Öti ╚Öi antreprenori lucreaz─â pentru dezvoltarea proiectelor ╚Öi ini╚Ťiativelor de business. ├Änc─â din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spa╚Ťiu de coworking din Rom├ónia, cu o comunitate de peste 3.000 de membri ├«n Bucure╚Öti, iar la nivel global organiza╚Ťia este prezent─â ├«n peste 100 de loca╚Ťii din peste 50 de ╚Ť─âri. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a sus╚Ťine ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor ╚Öi finan╚Ťare direct─â, precum ╚Öi cea mai mare platform─â online de educa╚Ťie antreprenorial─â.

Comenteaz─â

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.