Timișoara, Capitala Europeană a Culturii, a devenit și capitala ospitalității românești

0

Orașul a fost vizitat de 21 de tur-operatori de incoming care au reprezentat asociațiile de turism implicate în această activitate: Asociația Incoming Romania – AIR, Asociația de Eco Turism din România – AER și Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT

Asociația pentru promovarea Timișoarei în parteneriat cu asociația patronală HORETIM și cu sprijinul Iulius Town și PEJ Travel a organizat, în perioada 27 – 30 ianuarie 2023, o vizită de documentare în Timișoara pentru prezentarea potențialului turistic și cultural al orașului și, partial, al județului Timis, la care au participat reprezentanții a 21 de agenții de turism din țară specializate în primirea de turiști străini în România.

Am vizitat si cunoscut orașul și muzeele sale, am descoperit istoria acestuia, admirând multiculturalitatea și armonia celor 23 de minorități prezente în viața urbei, am fost primiți cu căldură și profesionalism în restaurante și hoteluri de toate categoriile, accesibile și pregătite pentru toate categoriile de turiști, am învățat cum să promovăm și să „vindem” mai bine și mai mult partenerilor noștri externi programe turistice care să facă cunoscută Timișoara piețelor externe.

Tur-operatorii de incoming au reprezentat asociațiile de turism implicate în această activitate: Asociația Incoming Romania – AIR, Asociația de Eco Turism din România – AER și Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT.

Am sosit ca invitați și am plecat ca prieteni și parteneri, intrând în echipa care promovează evenimentele culturale din acest an, organizate în Timișoara – Capitala Culturală a Europei 2023! În numele AIR mulțumim organizatorilor pentru ocazia de a cunoaște și a descoperi Timișoara, altfel decât o cunoșteam sau imaginam, ca o destinație vie și deschisă turiștilor români și străini în acest an și în viitor. Timișoara și timișorenii își așteaptă oaspeții cu inima și brațele larg deschise, cu servicii de calitate și cu oameni prietenoși!”, subliniază Ovidiu Tudor, președintele Asociației Incoming Romania.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.