SeedBlink devine o platformă all-in-one pentru investiții și equity management, transformând deținerea de acțiuni în sectorul tehnologic european

0

București, 29 mai 2024 – SeedBlink, companie specializată în investiții în domeniul tehnologic european, devine o platformă all-in-one pentru startup-uri, investitori și alți jucatori din sectorul tech. SeedBlink permite accesul, gestionarea și tranzacționarea simplă și fără fricțiuni a deținerilor de capital, printr-o combinație unică de infrastructură tehnologică, servicii financiare și o vastă rețea de investitori și parteneri.

Cu un istoric dovedit de succes de la înființarea sa în 2020, SeedBlink și-a consolidat poziția ca un jucător cheie în domeniul investițiilor în tehnologie și equity management în Europa, introducând constant soluții inovatoare care ajută startup-urile să-și accelereze creșterea în fiecare etapă a dezvoltării lor.

„Astăzi suntem un ecosistem de soluții care sprijină startup-urile și scaleup-urile din domeniul tehnologiei în demersul lor de creștere exponențială, integrând servicii de finanțare, păstrarea angajaților cheie, comunicarea eficientă cu investitorii și opțiuni de lichiditate timpurie. Accentul nostru rămâne pe simplificarea proceselor complexe de gestionare a capitalului propriu și pe oferirea de oportunități de investiții strategice”, a declarat Carmen Sebe, CEO al SeedBlink. 

Cu o abordare bazată pe date și susținută de AI, platforma modulară de equity management și investiții SeedBlink oferă în prezent patru categorii de servicii cheie:

  • SeedBlink Equity: Un modul cuprinzător care include gestionarea tabelului de capitaluri (cap table), planuri de opțiuni în acțiuni pentru angajați adaptate local, simulări de runde de finanțare, comunicare cu stakeholderii și managementul portofoliului, printre alte servicii. Acestea ajută companiile să gestioneze eficient și transparent capitalul propriu și să ia decizii strategice informate.

  • SeedBlink Ventures: Accelerează procesul de finanțare pentru startup-urile din domeniul tehnologiei prin îndrumare, instrumente, infrastructură, vehicule de investiții și introduceri către rețeaua potrivită de investitori și fonduri de capital de risc (VC).

  • SeedBlink Syndicates: Permite investitorilor de tip angel și fondatorilor să își pună în comun și să distribuie capitalul în cadrul propriilor rețele, favorizând oportunitățile de investiții colaborative prin utilizarea platformei.

  • SeedBlink Secondaries: Facilitează tranzacționarea acțiunilor, oferă lichiditate timpurie pentru acțiunile dobândite pentru angajați și investitori, sprijină strategiile de diversificare a portofoliului.

„La Sessions, prioritizăm eficiența, productivitatea și inovația. Procesul nostru de finanțare și equity management nu putea fi diferit. Suntem încântați să colaborăm cu SeedBlink, care ne-a oferit acces la diverse opțiuni de finanțare și ne-a permis să oferim equity investitorilor, celor mai talentați membri ai echipei noastre și comunității noastre de utilizatori. Practic, ducem participarea la capital și strângerea de fonduri la următorul nivel. Platforma all-in-one a SeedBlink este un mare avantaj; felicitări pentru aducerea acesteia pe piață”, a declarat Radu Negulescu, CEO și fondator al platformei de colaborare inteligentă Sessions. 

Acest moment marchează un reper important: un an de la lansarea soluției de equity management a SeedBlink, Nimity, acum sub numele SeedBlink Equity. Aceasta se adaugă la succesul celor patru ani de investiții susținute de comunitate și fonduri de Venture Capital, pași importanți spre o platformă all-in-one cu multiple beneficii. Cu un plan bine definit pentru funcționalități avansate și servicii legate de equity management și diverse vehicule de investiții, SeedBlink este gata să răspundă nevoilor companiilor de tehnologie pe parcursul întregii lor creșteri.

De la lansare, SeedBlink a raportat peste un miliard de euro în active deținute, 374 milioane de euro mobilizate pentru investiții în startup-uri pentru mai mult de 350 de companii din 15 țări și peste 4.000 de companii înscrise în programul de equity management.

Pentru mai multe informații despre noua platformă all-in-one de equity management și investiții lansată de SeedBlink, citiți anunțul detaliat  pe SeedBlink.

***

Despre SeedBlink

SeedBlink este platforma all-in-one de equity management și investiții care oferă infrastructura, serviciile financiare și acoperirea rețelei de investitori și parteneri necesare companiilor tech europene și părților interesate pentru a accesa, gestiona și tranzacționa equity în toate etapele de creștere.

Cu o suită completă de produse și servicii, dar și accent pe tehnologie și inovație, SeedBlink simplifică procesele de investiție și oferă suport solid pe tot parcursul ciclului de viață al equity-ului, de la rundele inițiale de finanțare până la oportunități de investiție în companii mature prin piața secundară.

Mai multe informații pe www.seedblink.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.