Timişoara: Launmomentdat în parc anunţă line-up-ul final

0

Festivalul Launmomentdat în parc revine între 10 şi 12 iunie 2022 în Parcul Regina Maria din Timişoara. Programul se va desfăşura între orele 12:00 şi 23:00, iar intrarea va fi liberă.

Aflat la a V-a ediţie, festivalul confirmă peste 30 de trupe și DJ internaționali și naționali, uniţi într-un concept care celebrează diversitatea culturală timp de trei zile consecutive. Pe cele trei scene ale festivalului vor urca ANATOLIAN WEAPONS, CHORBIKA, DONNA LEAKE, DUBAPEST HIFI, ESA’S AFRO SYNTH BAND live, FOURMÏ ROUZ, INTERGALACTIC GARY, LION’S DEN, PALO SANTO DISCOS, PRINCE FATTY ft SHNIECE, REGGAE ROAST ft NATTY CAMPBELL, VLADIMIR, ZALTAN, DAVID LAZĂR, DESOLATE MOORS, DUBASE, DUDEWITHVINYL, JON JITSU, MAICA-TA, MIGHTY BOOGIE, MIHU, MINI ZUCCHINI, MITSUBITCHI, MI-TZU, MR. H, NOEMI, OCVCP, RAPALA, RIOT199, G. ROBOTEL, SILVANA, TE DOARE, ULTIMII OAMENI, VIRGIL, WHO:RATIO şi ZO.

Hanging Around organizează un târg de viniluri în cadrul festivalului. Această zonă reunește atât DJi, cât și colecționarii de plăci de viniluri din București, Oradea și Timișoara, printre care se numără LAZY HOUR STORE, MUSICON, SPININNI’ TIME, VINILARIUM, VINILOTECA şi VINYLCOURT.

Pop-up Fair reprezintă un spațiu de expoziție organizat de Harababura Vintage în cadrul festivalului Launmomentdat în parc. Această activitate aduce împreună artiști și artizani din medii diferite de expresie. De această dată ne vom întâlni cu ALEXANDRU GHENCEA, AME, ARTIZANA, BABES, CERAMICEANU, CORINA MARINA, DADA SWIMWEAR, DE LA IRINA, GRUNI, HARABABURA VINTAGE, KAOLITH, L’ARLESIENNE, LUDIC, MĂ GHINDESC LA TINE, MAGAZEN, OCRU, OILRIGHT, SIMO’S CERAMICS, SMOOSH, SOSO’S SKIN, TEODORA MOȚ şi WOODESCU.

Din program nu vor lipsi piesele de teatru sau atelierele de teatru senzorial oferite de asociația Asylum, și nici proiecțiile de filme. La capitolul teatru, ne vor delecta talentaţii actori de la FACULTATEA DE MUZICĂ ȘI TEATRU TIMIȘOARA, FACULTATEA TEATRU ȘI FILM CLUJ, KATHARSIS THEATER, TEATRUL APROPO, TEATRUL NAȚIONAL TURDA, TEATRU SENZORIAL TEATRUL THESPIS şi YUHUU LAND, iar în materie de film vom putea urmări două proiecţii documentare care se adresează lumii extinse a muzicii în diferitele sale aspecte. În data de 11 iunie va rula THE SOUND OF BELGIUM (director Jozef Deville), iar în data de 12 iunie va rula FRENCH WAVES (director Julian Starke).

Launmomentdat în parc face parte din programul Timișoara2023 – Capitală Culturală Europeană și este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Launmomentdat în parc este un festival internațional născut în 2016 în Timișoara, care propune o simbioză între muzică, artă, teatru și film. Pentru mai multe informații, vă rugăm consultați pagina evenimentului – https://fb.me/e/4ANOcFRc4

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.