Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Trezeşte România” – entuziasm la Cluj! Urmează Baia Mare!

0

Dupa incursiunile pe alte continente pentru a gasi si cunoaste romani de valoare care fac cinste Romaniei oriunde se afla, Andreea Marin Banica si echipa campaniei „Trezeste Romania” au inceput turneul national. Fie ca e vorba despre descoperirea romanilor care sfintesc locul din orasele tarii, fie despre cei care locuiesc in sate unde se ajunge cu greu, pentru ca nu exista drumuri de acces pana acolo, „Trezeste Romania” are misiunea de a aduce la lumina romanii care au idei indraznete si care lupta pentru implinirea lor, intr-o tara in care ideilor bune li se pun piedici adeseori.

La Cluj, in Amfiteatrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, studenti, dar si copii si maturi dinafara Universitatii, au venit la intalnirea cu Andreea Marin Banica, au adus fotografii care surprind initiative pozitive pentru Romania, povesti despre oameni pe care ei ii considera eroi necunoscuti inca si idei de proiecte care pot schimba viata comunitatii.

Alaturi de Andreea s-a aflat, in fata auditoriul, unul dintre eroii locali: Andrei Mutu, initiatorul paginii de Facebook „I love Cluj” care a ajuns sa aiba peste 100.000 de adepti, veti afla intreaga piveste in scurt timp la emisiunea ” Trezeste Romania” de pe Realitatea TV ce va fi lansata pe 1 iunie, vineri, la ora 18.45.

Urmatorul oras unde va poposi echipa campaniei este Baia Mare, unde Andreea Marin Banica va asteapta pe 30 mai, miercuri, la ora 17, la Gold Plaza, pentru o noua intalnire in care aveti sansa sa aduceti in atentia romanilor povestile celor pe care ii considerati modele, pentru ca sunt in stare sa miste muntii prin forte proprii.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.