Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

White Saturday – sâmbăta lucrurilor gratuite la Timişoara, pe strada Mărăşeşti

0

Sâmbătă, pe strada Mărășești din Timișoara, are loc Piața Lucrurilor Libere. Oricine dorește să ofere obiecte gratis o poate face aici. La rândul lor, cei care oferă cadouri pot primi și ei daruri de la ceilalți. Fără bani. Fără troc. Fără schimb.

Această întâlnire a celor care dau şi primesc cadouri este ca un fel de alternativă la Black Friday (un fel de white saturday – sâmbăta albă) – vinerea neagră – ziua când magazinele scad drastic din preţuri şi clienţii se înghesuie să cumpere produse care nu întotdeauna sunt reduse în mod real, ci umflate la preţ înainte şi apoi dezumflate în vinerea neagră.

Citeşte mai multe aici

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.