Timișoara: Launmomentdat în parc revine cu a V-a ediţie

0

După doi ani de pauză, festivalul Launmomentdat în parcrevine între 10 şi 12 iunie 2022 în Parcul Regina Maria din Timişoara. Programul se va desfăşura între orele 12:00 şi 23:00, iar intrarea va fi liberă.

Launmomentdat în parceste un festival internațional născut în 2016 în Timișoara, care propune o simbioză între muzică, artă, teatru și film.

Aflat la a V-a ediţie, festivalul confirmă peste 30 de trupe și DJ internaționali și naționali, uniţi într-un concept care celebrează diversitatea culturală timp de trei zile consecutive, pe trei scene diferite.

Scena Amazon este dedicată concertelor și DJ-lor, invitând participanţii la dans pe ritmuri de electro, EBM, house, techno şi italo. Scena Safari promovează cultura reggae soundsystem alături de Dubapest Hifi, iar scena Tropical este paradisul vinilurilor cu selecţii de caribbean, disco, columbian şi jazz.

Dubapest Hifi au fost prezenți la toate edițiile de Launmomentdat în parc, fiind primul proiect de soundsystem reggae din Ungaria. Grupul muzical este format din doi selectori – Jahfar și Captain Midnite, împreună cu Babystep la microfon, având un sistem de 20 kilowati. Proiectul îmbină stilurile roots, reggae, dub, stepper și new digital. Selecția lui Jahfar este considerată mai profundă și mai spirituală, cea a lui Midnite este mai dansantă, iar a lui Babystep promovează mesaje despre iubire și pace. Această combinație oferă un spectru larg asupra muzicii reggae, având ca obiectiv unirea oamenilor prin muzică.

Launmomentdat în parc face parte din programul Timișoara2023 – Capitală Culturală Europeană și este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina evenimentului “Launmomentdat în parc 2022https://fb.me/e/4ANOcFRc4

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.