Spectacole folclorice, muzică ușoară, pian, expoziții de pictură, sculptură, fotografie, design vestimentar și de interior la Școala de Arte din Timișoara în luna mai

0

Situată în centrul Timișoarei, Școala de Arte din Timișoara reprezintă locul ideal pentru cultivarea talentului și deprinderea artelor. În luna mai vechea clădire a franciscanilor găzduiește o serie densă de evenimente culturale sub patronajul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș . Peste 100 de cursanți ai Școlii de Arte din Timișoara de la 18 specializări artistice vor susține spectacole folclorice, de muzică ușoară, pian, muzică instrumentală, expoziții de pictură, sculptură, fotografie, design vestimentar și de interior.

Marți 10 mai la ora 17 micii artiști ai clasei de pian, coordonată de profesor Mariana Sînmărtinean, împreună cu elevi ai clasei de orgă electronică – profesor Sorin Todor vor prezenta un recital intitulat ”Magia muzicii”, în sala festivă a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Joi 12 mai la ora 17 va avea loc spectacolul ”Primăvară port în suflet” susținut de cursanții claselor: canto muzică populară – profesor Carmen Biruescu și acordeon/armonică sârbească, îndrumați de profesor Boban Constantinovici.,

Marți 17 mai la ora 17, cursanții Școlii de Arte din Timișoara, clasa canto-muzică ușoară – profesor Vanana Ciolac și clasa de chitară – professor Alexandru Faur, prezintă spectacolul ”Acorduri muzicale.”

Joi 19 mai la ora 17 cursanții clasei de canto – muzică populară profesor Carmen Popovici – Dumbravă invită iubitorii de folclor la spectacolul ”Cântec mândru din Banat.”

Marți 24 mai la ora 16 pe simezele Centrului de Cultură și Artă al jud. Timiș va avea loc expoziția “Ritmuri plastice“. Participă cursanții claselor pictură/artă decorativă, coordonate de profesor Lucia Kolla Stoica, pictură/grafică – profesor Liliana Georgiades, clasa de sculptură/meșteșugari profesor Remus Irimescu, cine-foto, îndrumați de profesor Constantin Huțanu și design vestimentar și de interior – profesor Gabriela Muscan. Tot marți de la ora 17 iubitorii muzicii clasice sunt așteptați la recitalul ”Armonii de primăvară”, susținut de cursanții claselor de pian şi vioară, coordonatori: profesor Roxana Pîrvu şi profesor Edmund Dandoţi.

Joi 26 mai la ora 16 are loc spectacolul ”Flori de mai”, susținut de cursanții claselor canto muzică populară – profesor Iasmina Iova și clasa de saxofon – profesor Daniel Iova.

Accesul este gratuit la toate evenimentele.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.