Timișoara: Reuniune muzicală Launmomentdat în curte

0

Vineri și sâmbătă, 11 și 12 iunie, va avea loc evenimentul Launmomentdat în curte, la Faber Community, spl. Peneș Curcanul 4-5 (Timișoara). Evenimentul reunește DJ și producători de muzică, artiști locali și colecționari de viniluri. Programul se desfășoară între orele 14:00 și 23:00, iar intrarea este 35 lei/zi.

Activitățile includ selecții de muzică, târg de viniluri, pop up store, degustare de bere artizanală locală și alte specialități locale.Link bilete

https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-launmomentdat-in-curte-64027/

Selecția de muzică va cuprinde genurile disco, funk, house, electro, new wave, ebm, synth-pop, post punk din partea unor DJ locali și invitați de la București, cum ar fi flo’, Mi-tzu, Mihu, Mini Zucchini, Noemi, OCVCP, Riot199, Robotel, Silvana, Ulises, Virgil și Who:ratio.

Pop-Up Store va fi punctul de întâlnire cu artiștii locali. O selecție curatoriată de design și de ilustrație, organizată de librăria independentă The Secret Garden. Expoziția va cuprinde lucrările artiștiilor  Drăgan Silvana, Lore Ilie, Cristian Răzvan, Magazen, Lun, Mimi Ciora, Primiti Print și alții.

Sub egida Vinyl Weekend, târgul de viniluri va fi organizat în colaborare cu Viniloteca si Vinylcourt, împreună cu Sunete și Vinilarium, invitați speciali din București. Iubitorii de muzică vor putea răscoli ore întregi printre titlurile de viniluri din toate genurile.

FINAL.png

Această ediție de Launmomentdat în curte va reprezenta o substituire a festivalului Launmomentdat în parc, care datorită situației actuale de sănătate, nu poate fi susținut conform normelor de siguranță. Organizatorii și-au dorit astfel să redea comunității o mică parte din atmosfera și sufletul festivalului.

Detalii eveniment:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.