Timișoara: Luna cadourilor începe la Harababura Vintage Fair!

0

În acest weekend, 2 și 4 decembrie, orele 12:00-20:00, toți creatorii de frumos se întrunesc la Centrul de Proiecte din Timișoara (str. Vasile Alecsandri nr. 1), unde are loc a noua ediție de Harababura Vintage Fair, iar intrarea este liberă.

Pe lista de invitați se numără designeri din Timișoara, Cluj, Brașov, București și Odesa (UA), cum ar fi Isabelle Vijiiac, Ceramiceanu, Atelier Sabine, Smoosh, Gruni, de la Irina, Ame Ceramics, Kaolith, Lun, Cusut cu meșteșug, Magazen, Borcănelul cu dichis, Moțart, Atlier Francois, Shoodies, Ocru, Simo’s ceramics, L’arlesienne, Corina Marina, Artizana, Carine Arnakis, Delia Radovanovici, Oana Stoian, Croșeta mamei, Garbuwka Clothina, Papirium, Flavours of Transylvania și Alina Grapa.

La târgul de viniluri sunt prezenți Vinylcourt și Spinnin’ Time, care propun o selecție vastă de albume, de la genuri precum pop, rock, disco, funk, soul, la electronica, synthwave și multe altele. Programul include pe lângă târgul obișnuit și selecții muzicale din partea unor DJ locali, precum Bia (Anonim TM), Noemi, Mini Zucchini (Launmomentdat), Dudewithvinyl și Mihu (Hanging Around).

Duminică, 4 decembrie, de la ora 12:00, are loc o sesiune de discuții cu Isabelle Vijiiac, designer vestimentar din București. Atelier Isabelle Vijiiac a apărut din plăcerea de a oferi oamenilor piese vestimentare create pe silueta lor. Ținute lejere, mature, minimaliste, asociate cu nostalgia unor vremuri din copilărie și inspirate de călătorii, cărți, muzică, filme și arhitectură, sunt de găsit la Harababura Vintage Fair. Pentru mai multe informații despre Isabelle Vijiiac, vă rugăm să consultați pagina evenimentului https://fb.me/e/2mNJIrPIX

Pentru mai multe informații despre programul Harababura Vintage Fair, vă rugăm să accesați pagina evenimentului, aici https://fb.me/e/1YOmWG5U8

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.