Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În acest weekend vom vedea pentru prima dată cum va arăta cea mai mare construcție din pet-uri din lume

0

cu.podu proiect prin care organizatorii, EcoStuff Romania,  își propun să atragă atenția asupra cantității enorme de ambalaje din plastic care poluează apele din România și din întreaga lume, devine realitate.

Construcția primelor elemente care vor forma podul a început în urmă cu două săptămâni. Acum organizatorii au ajuns în etapa finală, de construire a celor 74 de module ale podului, ce vor fi umplute cu pet-uri.

c1

Sâmbătă și Duminică (5-6 iulie) la terasa La Căpițe, vis-a-vis de Universitatea de Vest, sunt așteptați toți cei care vor să dea o mână de ajutor, oricând între orele 10.00 si 20.00.

Sunt așteptați să participe cel puțin 100 de voluntari. Fii și tu unul dintre cei care se vor putea mândri că au construit Cel Mai Mare Pod din PET-uri din lume.

În același timp mai este nevoie de pet-uri. Câteva mii au fost strivite de cei care și-au făcut un obicei din a sări în piscina plină cu pet-uri, motiv pentru care organizatorii invită în continuare toți timișorenii să aducă pet-uri, mai ales de 2 si 2.5 litri.

Urmărește evoluția proiectului pe Facebook: http://ecostuff.ro/cu-podu

„cu.podu” este sponsorizat de FRIGOGLASS, FRONTIER SILICON, „La Căpițe” și susținut de Girod, Retim, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția Apele Române Banat, Căpitănia Portului Timișoara, ADID Timiș.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.