Filmele One World România #15 vin la Reșița!

0

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022, aducem filmele din selecția ediției a 15-a a festivalului de film documentar și drepturile omului One World România pe ecranele din Reșița.

Ne dăm întâlnire la Centrul Universitar UBB din Reșița, Piața Traian Vuia nr. 1-4, Corp B, sala B1, parter, cu un program variat de filme pe teme care contează. Păstrăm subiectul principal al ediției cu numărul 15 a festivalului One World Romania – interacțiunea dintre om și mediu, fie el natural sau construit, abordând holistic noțiunea de ecologie, atât din perspectiva individului, cât și a mediului în care acesta se găsește. Dar urmărim și documentare care acoperă celelalte teme care ne preocupă, precum: migrația, justiția, diversitatea, toleranța, munca din perspectiva efectelor schimbărilor climatice asupra fenomenului de migrațiune, modalitățile în care justiția ne susține în reglementarea unui sistem economic sustenabil și impactul pe care îl au unele activități economice asupra mediului, asupra comunităților, asupra sănătății noastre fizice și mentale.

Accesul la proiecții este gratuit.
Vă așteptăm deschiși: https://www.facebook.com/events/487403202933077/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.