Comunitatea oamenilor pasionați de design se reîntâlnesc la Harababura Vintage Fair

0

Comunitatea oamenilor pasionați de design se reîntâlnesc la Harababura Vintage Fair

Cea de-a șaptea ediție de Harababura Vintage Fair are loc între 13 și 14 mai, orele 12:00 și 20:00, la Centrul de Proiecte din Timișoara. Cel mai mare târg de design contemporan și cultura vintage din Timișoara aduce laolaltă aproximativ 30 de artiști din diferite medii de expresie artistică, iar intrarea este liberă.

Harababura Vintage Fair reprezintă intersecția dintre vechi și nou. Pe de-o parte, prezintă design contemporan, vestimentar, ceramică, ilustrație, iar pe de alta, cultura vintage, muzică și târg de viniluri.

Printre expozanți se numără: Alexandru Ghencea, Ame Ceramics, Atelierul de lemn, Boobie Love, Ceramiceanu, Colțul Boho, Corina Marină Ceramics, Cusut cu meșteșug, Daliana Pavel, De la Irina, Gala MDVTM, Gruni, L’arlesienne, Mă ghindesc la tine, Ocru Studio, Pur Clothing, Sabine, Simos Ceramics, Smoosh, Teodora Moț, Undashapes, Woodescu, Zakali și alții.

Harababura Vintage Fair prezintă colecțiile studențiilor programului de studii Modă și Design Vestimentar ai Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Aceștia propun un proiect de slow fashion pentru a trage un semnal de alarmă asupra supraproducției, fenomen care domină industria vestimentară a ultimelor decenii. Vestimentațiile pun accentul pe manufacturări textile inovative și modalități de reconstrucție a formei, ce oferă o nouă viziune creativă.

Vinylcourt și One Two Records expun colecții de muzică funk, disco, rock, new-wave și multe altele, în cadrul târgului de viniluri.

Atmosfera bună este asigurată de DJ locali, precum Hanging Around – Mihu și Ank47, Noemi, Mini Zucchini, Bia (Anonim TM) și border_. Selecțiile de muzică se desfășoară zilnic între orele 17:00 și 20:00.

Harababura Vintage Fair face parte din filosofia trendurilor de sustenabilitate, fiind o ocazie bună de a susține artiști locali și de a redescoperi muzică pe vinil. Proiectul se înscrie în programul Timișoara-Capitală Europeană a Culturii și este finanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina evenimentului –

https://fb.me/e/5m46Vj6Xl

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.