Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar | Leadership & Management în organizațiile nonprofit

0

Te invităm la ultimul webinar din seria Social Organizational Management: „Leadership & Management în organizațiile nonprofit”, care va avea loc pe 7 decembrie, între 14:00 – 15:30, online!

Invitatul nostru special, Werner Kerschbaum, va împărtăși din experiențele sale de management și leadership, sub motto-ul „Trăiește, învață și transmite mai departe”. Cu o experiență de peste două decenii în lumea marilor organizații bazate pe valori, Werner ne va prezenta viziunea sa asupra rolurilor și stilurilor de management și leadership. Participanții vor avea ocazia de a-și prezenta opiniile în cadrul unor discuții pe grupuri mici și vor putea adresa întrebări în plen.

Înscrie-te la webinar prin completarea acestui formular. Webinarul se va desfășura în limba engleză, cu traducere simultană în română. Locurile sunt limitate.

Despre speaker:
Născut în 1952 în Germania, Werner a absolvit un MBA și un doctorat în economie la Vienna Business School, iar mai apoi a lucrat timp de 15 ani ca director în industria bunurilor de larg consum. Începând cu 1992 a făcut tranziția spre sectorul non-profit unde și-a asumat responsabilități importante (20 de ani ca membru în Consiliul de Administrație al Societății de Cruce Roșie Austria, inclusiv 9 ani ca Secretar General al celei mai mari organizații umanitare din Austria).
În prezent, Werner este președinte al consiliilor de administrație a două organizații internaționale și al unui spital privat. De asemenea, este voluntar pentru Școala de Afaceri din Viena.
Căsătorit de mai bine de 40 de ani, Werner se mândrește cu cei 3 copii și 6 nepoți. Este pasionat de viață și frumos, practică mai multe sporturi, citește mult și cântă la instrumentul său preferat de câte ori are ocazia.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.