Vino să-i cunoști pe noii Ashoka Fellows

0

În 2017, când Ashoka și-a început activitatea în România, ne-am luat angajamentul de a accelera schimbările profunde și sistemice prin selecția anuală a cel puțin doi Ashoka Fellows care să se alăture comunității globale de 3.800 de antreprenori sociali pe care să îi sprijinim pe viață.

Căutăm acei antreprenori sociali care prin ideile lor inovatoare demonstrează că pot rezolva sistemic o problemă socială, de mediu sau culturală, intervenind mai degrabă asupra cauzelor și nu a simptomelor acestor probleme. Îi alegem pe cei care pot aduce laolaltă mai mulți actori cheie și îi pot angrena în mecanisme de schimbare reală a societății, persoane care dau dovadă de fibră etică, spirit antreprenorial, creativitate și determinare. În medie, este calculat că un Ashoka Fellow are un impact direct și indirect asupra a 120.000 de oameni.

Schimbările produse de cei șase Ashoka Fellows selectați deja în România sunt remarcabile, iar aici poți citi mai mult despre activitatea lor. Acum a venit momentul să devoalăm identitatea celor doi antreprenori sociali care se vor alătura în anul acesta comunității.

Te invităm pe 18 Noiembrie, de la ora 18:00, într-un spațiu virtual în care să îi cunoști, să le afli povestea și să înțelegi care este potențialul pe care îl au, așa cum l-am înțeles noi. Mai mult, împreună ne vom inspira din poveștile lor și vom învăța cum putem ca fiecare dintre noi să fim creatori de schimbare.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook Ashoka Romania.

Despre autor

avatar

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor pe locul 13 din 500 de ONG-uri din lume și având o rețea de peste 3800 antreprenori sociali din toată lumea, 5 dintre ei și români. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale. Ashoka România este susținută de Romanian-American Foundation, partener de lansare și de NN România, partener strategic.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.