Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tur ghidat inedit prin Comana cu Ion Georgescu

0
Duminică, 3 octombrie, începând cu orele 13.00, vă invităm la un eveniment aparte – un tur ghidat inedit prin Comana cu Ion Georgescu, un mare iubitor al acestor locuri, cel care acum 10 ani alegea Dealul Morii drept vatră pentru Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.
Evenimentul este organizat în urma campaniei noastre de strângere de fonduri finalizată cu succes pe consolid8.ro, pentru a sprijini deschiderea Bucătăriei Dealul Morii din Comana. Vom începe cu prânzul la terasele Bucătăriei și cu vizitarea atelierelor de la Moara de hârtie şi din Satul meşteşugurilor, apoi vom continua cu explorarea Comanei.
Prima oprire va fi la voievodala Mănăstire Comana, restul itinerariului va fi descoperit pe parcurs participanților la eveniment. Deplasarea se va face cu mașinile proprii.
Costul este de 150 de lei de persoană, 280 de lei pentru două persoane şi 300 de lei pentru o familie (părinți şi copii). Banii strânși vor merge către oferirea de mâncare gătită pentru persoane vulnerabile din comunitate, sprijinite de întreprinderea socială Bucătăria Dealul Morii. Cei care doresc vor putea achita meniuri în așteptare pentru mesele calde pe care le oferim gratuit oamenilor din comunitate.
Înscrieri la echipa@moaradehartie.ro sau la 0784266262. Se anunță o după-amiază extrem de plăcută!
Vă așteptăm cu drag!
Echipa de pe Dealul Morii

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.