Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Challenge Labs: Găsim împreună soluții pentru provocările industriei agrifood

0

Challenge Labs este programul care identifică și rezolvă cele mai presante probleme ale industriei alimentare, cu ajutorul profesioniștilor din domeniu și din industriile complementare. De asemenea, un alt obiectiv este sprijinirea de noi inițiative antreprenoriale, care vor contribui la dezvoltarea sustenabilă a domeniului agrifood.

11 – 25 noiembrie 2021, online

Timp de două săptămâni, cei selectați vor participa la workshopuri intensive, alături de alți inovatori și experți și vor învăța să folosească metodologii diverse (service design și design thinking). Împreună, vor găsi soluții pentru cele mai mari provocări ale industriei agrifood și vor crea și testa prototipuri pentru ideile lor. În plus, cea mai bună idee va primi și un premiu de 2000 de euro.

Sursa aici.

Aplică până pe 22 octombrie 2021 și ai șansa să schimbi viitorul industriei agrifood! Programul este dezvoltat de EIT Food și Impact Hub Bucharest.

Concret, dacă vei fi selectat în acest program:

  • Vei învăța metodologii de inovare și vei folosi instrumente specifice în procesul de dezvoltare de soluții pentru industria alimentară
  • Vei descoperi tendințe și insighturi din partea experților implicați în program
  • Te vei consulta cu specialiști din domeniu, vei crea prototipuri și le vei testa
  • Vei intra în cursa pentru un premiu de 2000 de euro.

 

Vreau sa aplic! 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 2.500 de membri în 2 locații centrale din București, Impact Hub Universitate și Impact Hub Floreasca, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țari. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.