Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CARTE: Fier si catifea in umbra, Diana Nastase

0

O carte despre viata, trairi si memorii, care abordeaza pe un ton atragator si inteligent teme actuale, ca de exemplu: anxietatea, critica, pasiunile sau perfectionismul, dar si subiecte precum calatoriile exotice si introspective sau problemele actuale ale societatii.

In contextul unui an cu totul altfel decat cei de pana acum, in care toata omenirea este incercata si fortata sa regandeasca normalul – anul in vreme de pandemie – apare o carte cu un ritm direct si mesaje patrunzatoare, ce leaga intamplari de suflet de individul simtitor, explicandu-le cititorului senzorial ca un adevarat translator de sentimente, sunete si culori…

Sursa și mai multe informații aici.
Diana Nastase s-a nascut la Timisoara, unde locuieste si in prezent. A studiat Stiintele Comunicarii – Jurnalistica, fiind pasionata de scriitura si de citit de cand era copil. Pe langa munca ei despre care spune ca este „despre oameni” (resurse umane), Diana isi gaseste timp sa impartaseasca cu cei din jur experienta ei profesionala si personala, la conferinte si seminarii si prin colaborari jurnalistice si articole de specialiate.
Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.