Webinar apeluri finanțare „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”

0

Ne apropiem cu pași mari și cu bucurie de startul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Pregătirile sunt în linie dreaptă din partea instituțiilor implicate în implementarea acestui proiect important pentru întreaga țară.

Luni, 21 noiembrie 2022, de la ora 11:30, va avea loc un webinar despre Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023, prin sesiuni de selecție deschise. Evenimentul poate fi urmărit online pe pagina de facebook a Centrului de Proiecte (https://www.facebook.com/centruldeproiectetimisoara).

Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte Timișoara, împreună cu Ramona Laczko-David, coordonator proiect Timișoara 2023 vor prezenta Programul Prioritar de Finanțare Timișoara 2023, din bugetul local al Municipiului Timișoara. Vor vorbi, de asemenea, despre apelurile deschise pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023 care urmează să fie lansate în cel mai scurt timp.

Prezent în cadrul webinarului, Secretarul de Stat Andras Istvan Demeter va vorbi despre implicarea și contribuția Ministerului Culturii pentru anul viitor.

De asemenea, Dan Diaconu, reprezentantul Consiliul Județean Timiș, va vorbi despre finanțările care umează să fie lansate de către Consiliul Județean Timiș.

Evenimentul va fi moderat de Vlad Tăușance, expert comunicare în cadrul echipei curatoriale Timișoara 2023. Vă invităm să ne fiți alături!

În timpul sesiunii puteți pune întrebări pe care le vom prelua și vă vom răspunde.
Vă stăm la dispoziție la telefon si pe adresa de email comunicare@centruldeproiecte.ro pentru orice alte detalii. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.