Un nou program de burse „BETD Media Fellowship”!

0

Bursa Berlin Energy Transition Dialogue (BETD) Media se adresează profesioniștilor din mass-media (de exemplu, jurnaliști, influencers, podcasteri, bloggeri etc.) din întreaga lume, care relatează despre tranziția energetică. Bursa le oferă acestora oportunitatea de a participa la cea de-a 10-a ediție a BETD și de a pătrunde în culisele tranziției energetice globale.

În acest an vor fi acordate până la 15 burse pentru participarea on-site la BETD. Bursa oferă, de asemenea, oportunități de interviu cu experți în diverse domenii și participanți de rang înalt la conferință, dar și workshop-uri de specialitate și evenimente de networking.

Cei interesați pot obtine informații suplimentare, inclusiv despre condițiile de înscriere, accesând site-ul official BETD

https://fellows.energydialogue.berlin

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.