Timișoara: La Pas – Festival de gastronomie artizanală / 23-25 septembrie 2022

0

Bust din mămăligă și farfurii comestibile din tărâțe?

Da, a fost interesantă ediția din 2019, dar stai să vezi ce „ciudățenii” pregătim anul acesta!

La Pas – Festival de gastronomie artizanală 23-25 septembrie 2022

JOIN EVENT!

Ai putea să crezi că e doar un alt festival de street food, dar hai să îți povestim de ce La Pas – Festival de Gastronomie Artizanală n-o să-ți stimuleze doar apetitul pentru mâncare, ci și pentru consum sustenabil și cultură. Da, pentru că între 23-25 septembrie mâncăm bun, etic și curat.

Dacă expresia “hrană bună pentru corp și pentru planetă” îți stârnește curiozitatea, atunci trebuie să salvezi în calendar ultimul weekend din luna septembrie. De ce? Pentru că timp de trei zile, în Parcul Rozelor din Timișoara, creștem împreună cu responsabilitate (da, da, pentru că fără tine nu putem) cel mai alternativ festival gastronomic al toamnei.
LA CE SĂ TE AȘTEPȚI?
  • Aducem împreună artizani și consumatori din România și Europa, care apreciază producția locală, realizată cu preocupare pentru standardele sociale și de mediu.
  • Organizăm un târg cu produse responsabile. Ce înseamnă un astfel de târg? Nu e doar o expresie la modă, noi chiar cercetăm. Și nu vrem să păstrăm doar pentru noi. Apasă butonul “Going” și rămâi conectat(ă)!
  • În cadrul festivalului La Pas nu vei găsi branduri consacrate, dar nu îți va lipsi nimic, din contră. Am pregătit o selecție de artizani de hrană și băuturi care te vor convinge să treci prin Parcul Rozelor în toate cele trei zile, mai ales că accesul la eveniment este liber.
  • Ateliere pentru copii și adulți, abia așteptăm să vă povestim mai multe.
  • În sfârșit, un festival la care poți să o inviți și pe bunica! Pentru că în programul La Pas #intergenerațional nu este doar un hashtag.
  • Rămâi alături de noi ca să îți povestim și cine va urca pe scenă.
Ca un ultim gând, vă reamintim unul dintre feedback-urile primite la finalul primei ediții La Pas 2019: „Timp de 3 zile, oricine a venit în Parcul Rozelor, a putut să se bucure de cel puțin un fel de mâncare, în mod gratuit” #nonelitist #mâncareaneaduceîmpreună
Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment. Prin participarea la Festivalul La Pas vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social-media, pe websitul programului La Pas. Slowing down şi ale partenerilor acestuia.
Proiectul face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte Timișoara

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.