Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 2.000 de persoane au participat la sosirea Familiei Regale in Galati, eveniment prilejuit de Ziua Monarhiei, 10 mai.

0

Peste 2.000 de persoane au participat la sosirea Familiei Regale in Galati, eveniment prilejuit de Ziua Monarhiei, 10 mai.

Anul acesta, Gara din Galati a fost destinatia calatoriei Trenului Regal, aici unde membrii Casei Regale au fost intampinati de primarul Ionut Pucheanu. „Galatiul este astazi destinatia trenului regal, chiar de Ziua Monarhiei. Momentul pe care-l traim acum ne intareste convingerea ca suntem o comunitate care nu-si uita istoria, ci una care pretuieste trecutul si priveste cu incredere spre viitor. Vizita de astazi demonstreaza ca orasul nostru este cu adevarat primitor, cu oameni ospitalieri, dar si un centru economic important, asa cum trebuie sa fie cel mai mare port la Dunare din Romania. Iar totul se datoreaza increderii galatenilor intr-un proiect solid de dezvoltare a orasului”, a declarat Ionut Pucheanu, primarul Municipiului Galati.

Delegatia Casei Regale a fost formata din Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, Alteta Sa Regala Principele Radu si Alteta Sa Regala Principesa Sofia.

Cei trei au vizitat Primaria Municipiului Galati si au semnat in Cartea de Onoare, lasand un mesaj prin care isi manifesta aprecierea fata de generoasa ospitalitate de care au avut parte.

Calatoria Familiei Regale in Galati continua si pe parcursul zilei de miercuri, 11 mai, aceasta urmand sa fie insotita de Primarul Ionut Pecheanu la sediul organizatiei locale Crucea Rosie, la Combinatul Siderurgic Liberty Galati si, la final, la Centrul de zi pentru copii Sf. Spiridon.

Anul acesta, scopul calatoriei simbolice efectuate de Familia Regala este de a recunoaste eforturile facute de comunitatile locale in ultimii doi ani, pe durata crizei sanitare si in contextul conflictului armat de la granitele Romaniei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.