Ministerul Culturii a semnat contractul de finanțare pentru ediția jubiliară a Festivalului Internațional George Enescu

0

Ministerul Culturii a semnat luni, 14 iunie, contractul de finanțare pentru ediția jubiliară a Festivalului George Enescu, care va avea loc între 28 august și 26 septembrie, la București și în mai multe orașe din țară.

Acest lucru permite avansarea demersurilor de organizare a Festivalului Enescu conform programului comunicat, care poate fi găsit aici. Alocarea finanțării pentru programul Festivalului Enescu 2021 a fost anunțată de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, în luna februarie 2021, iar ulterior Parlamentul a aprobat-o.

Peste 3500 de artiști străini și români vor participa la Festival, în condițiile în care evenimentul va avea o durată record de 4 săptămâni. Concertele se vor desfășura cu respectarea regulilor sanitare. Până pe 28 iunie, iubitorii muzicii care vor să aibă acces la abonamente se pot înscrie în loteria abonamentelor, la acest link: https://service.eventim.ro/loterie-festivalul-enescu-2021/. Tragerea la sorți va fi pe 1 iulie, iar câștigătorii vor avea 14 zile pentru a cumpăra abonamentele. Pe 19 iulie, se vor pune în vânzare biletele individuale.

Spre deosebire de celelalte ediții, Festivalul Enescu 2021 va trece printr-o serie de transformări și adaptări, pentru a face față provocărilor pandemiei. Cele 78 de concerte sunt organizate în patru serii:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.