Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrierile pentru programul Antreprenoriat în mișcare sunt extinse până pe 18 octombrie 2021

0

Continuă înscrierile pentru Antreprenoriat în mișcare – primul program pilot care oferă inițiere în antreprenoriat și finanțare de 10.000 de euro pentru încurajarea turismului și sportului din Reșița și Caraș-Severin, inițiat de Primăria Reșița și Decathlon.  

Fiecare participant va avea ocazia să învețe noțiuni de business și să își extindă cunoștințele antreprenoriale existente alături de cei mai buni experți. Cele mai bune idei vor fi selectate de un juriu din care fac parte: RAUL BUZGAR – Production Country Leader Decathlon; FLORIN GHINDĂ – Fondator RomâniaPozitivă.ro & trainer în cadrul programului; ILDIKO PATAKI – Consilier pentru Politici Educaționale la Primăria Reșița și SIMINA KOVACS – Antreprenor.

Înscrierile au loc până pe 18 octombrie, iar proiectele selectate vor fi anunțate între 25 – 26 octombrie. 

Pentru înscriere, trebuie îndeplinite două criterii esențiale: afacerea pe care vor să o pornească cei interesați să susțină îmbinarea turismului cu sportul și să fie implementată la nivel local în Reșița sau Caraș-Severin. 

Mai multe detalii despre programul Antreprenoriat în mișcare și despre modalitatea de înscriere pot fi accesate pe website-ul: www.antreprenoriatînmișcare.ro. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.