Apel de idei de proiecte dedicat IMM-urilor pentru implementarea unor soluții inovative de economie circulară în București-Ilfov

0

ADR București-Ilfov, în calitate de Autoritate de Management pentru POR București-Ilfov 2021-2027 (POR BI), se află în plin proces de actualizare a ultimei versiuni de program transmisă Comisiei Europene (CE) în data de 9 decembrie 2021.

Urmare setului de comentarii și recomandări primite în luna martie 2022 din partea reprezentanților CE, în cadrul Priorității 1 – O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, este analizată posibilitatea includerii unei acțiuni pilot denumită – Sprijin pentru IMM în vederea implementării unor soluții inovative de economie circulară, conform Agenției.

Mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.