Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4,6 milioane de euro în cadrul apelului „Alte surse de energie regenerabilă” !

0

Innovation Norway a anunțat lansarea apelului „Alte Surse de Energie Regenerabilă”, din cadrul Programului „Energie în România”, scrie fonduri-structurale.ro

Apelul va finanța proiectele propuse de entități românești în domeniul de interes al programului, respectiv energia regenerabilă (biomasă / biogaz, eolian, fotovoltaic etc; sunt excluse  energia hidroenergetică și geotermală). Pot aplica entitățile private sau publice, comerciale sau necomerciale, precum și organizațiile neguvernamentale, înființate ca persoane juridice în România.

Bugetul total este în valoare de 4.608.100 euro, iar valoarea granturilor este cuprinsă între 200.000 și 2.000.000 euro.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.