Maratonul Internațional Brașov susține cauza Robert Cadar

0

Robert Cadar, cauză umanitară a Maratonului Internațional Brașov

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport susține cauza umanitara a  brașoveanului Robert Cadar, alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Incepand din 4.05.2018, jumătate din taxele de înscriere la competițiile de maraton si semimarton sunt direcționate către Robert. In plus, prin intermediul platformei Galantom, se poate face strângere de fonduri pentru aceeași cauză, organizatorii urmând sa dubleze suma acumulată, în limita a 3000 lei.

Brașoveanul Robert Cadar este, din acest an, și imagine a Maratonului International Brașov. Cunoscut pentru ambiția și determinarea sa, Robert Cadar a devenit, în ultimii ani, imaginea performanței sportive și a altruismului, prin implicarea sa în numeroase proiecte și cauze sociale.

Robert are 39 de ani este inginer de profesie, blogger și alergător montan. Tot el este cel care a creat comunitatea #alergBrașovul și s-a implicat permanent în organizarea evenimentelor caritabile. Robert se luptă cu o formă rară de cancer, însă zi de zi aleargă și mobilizează oamenii din jurul său.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.