Schimba viata unor copii donandu-le o carte!

0

Doneaza o carte! Expozitie de pictura

Exista carti care ti-au schimbat viata? Schimba si tu viata unor copii donandu-le o carte!
Te asteptam la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti sa donezi o carte pentru copiii din comuna Andrasesti, judetul Ialomita. Cartile sunt destinate elevilor Scolii Generale cu clasele I – VIII din Andrasesti. Copiii au pregatit o expozitie de pictura care va putea fi vizitata in holul Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti incepand cu 7 octombrie ora 12:00 pana duminica 16 octombrie 2011 ora 20:00.
Poti dona cartile in urnele special amenajate de la parterul Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti! Expozitia este realizata in cadrul proiectului „Cartile, un prieten pentru totdeauna” finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune. Proiectul isi propune sa creeze o biblioteca pentru elevii Scolii Generale din satul Andrasesti, judetul Ialomita.
Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si Autoritatea Natioala pentru Sport si Tineret sunt parteneri in acest proiect .
Mai multe detalii pe blogul proiectului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează