Mămică Autentică: propunere de calendar de activități 16-23 martie #stămacasă

0

Mămică autentică ne propune un calendar de activități pentru copii în această perioadă.

Este clar că vom rămâne o perioadă pe lânga case, cu copii, căței, purcei, și mă bucur să văd mobilizarea generalizată a angajatorilor, care au instituit #WorkFromHome, a furnizorilor care s-au mutat online, a agenților culturali care, nu doar că s-au mutat online, însă oferă și acces gratuit.

Iată deci o selecție (da, sigur mai sunt oportunități și le-am ratat eu) și un posibil orar pentru săptămâna care vine (dacă vă place, vă pregătesc unul și pentru 24-31 martie):

Luni, 16 martie

Restul calendarului este aici: https://mamicaautentica.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.