Fundația Telekom Romania donează 42.000 lei pentru Robert Cadar, tânărul alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer

0

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov, powered by Telekom Sport sprijină cauzele sociale și direcționează, prin intermediul Fundației Telekom Romania, suma de 21.000 de lei brașoveanului Robert Cadar, alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer. Suma reprezintă dublul donațiilor efectuate prin intermediul platformei Galantom și echivalentul a jumătate din taxele de înscriere la competiție înregistrate după data de 4 mai 2018.

În plus, Fundația Telekom Romania a decis să dubleze valoarea donației până la suma de 42.000 lei, deoarece susținerea cauzelor sociale aflate în dificultate reprezintă unul dintre obiectivele fundamentale ale acesteia.

Anul acesta, am fost onorați să îl avem ca ambasador al Maratonului Internațional Brașov pe Robert Cadar, de la care avem cu toții ce învăța. Robert ne spune povestea despre lupta cu sinele în depășirea limitelor, despre valori și putere, motivație și pasiune și, poate cel mai important, ne spune povestea despre forță, optimism și speranță. Suntem alături de el pe mai departe. Mulțumim, Robert, pentru lecția de viață!”, a declarat Ionela Paunică, Director Executiv, Fundația Telekom Romania și Senior Coordonator PR, Telekom Romania.

Îl sprijinim întotdeauna cu umilință pe Robert Cadar, un om care ne inspiră prin lupta lui și prin modul în care a coagulat o frumoasă comunitate de alergători în jurul său, pe care i-a implicat în permanență în promovarea cauzelor umanitare diverse. Este felul nostru de a îi mulțumi pentru ceea ce face pentru oamenii care au nevoie de ajutor sau de motivare și pentru rolul de model pentru generațiile care vin din urmă, dar și pentru toți cei care luptă cu această boală cumplită numită cancer”, a declarat Vlad Stoica, General Manager, smartatletic.

Banii donați îl vor ajuta pe Robert în perioada următoare să achite costul intervențiilor medicale la care va fi supus în Franța și Anglia.

Organizatorii competiției și comunitatea locală, pe lângă sprijinul acordat lui Robert Cadar, încurajează și promovează adoptarea la scară largă a sportului și a stilului de viață sănătos. În acest sens, Crosul Universității Transilvania a fost trecut sub umbrela Maratonului, iar brașovenilor li s-a acordat acces gratuit la Cursele Populare și la Cursa Copiilor.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de anvergură, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

Ediția 2018 a Maratonului Internațional Brașov a fost organizată de Asociația Șapte Scări, Fundația Transilvania Expres și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Primăria Brașov, Consiliul Județean Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali, Cinema One – partener gold, Intersport, Banca Transilvania, Eva Energy, Invest, Paradisul Acvatic – parteneri silver, Dorna, PowerBar – parteneri revitalizare, Columbia, Brasov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener prevenție și Telekom Sport – partener media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro şi pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Fundaţia Telekom Romania

Fundaţia Telekom Romania este o organizație non-profit care susține diferite categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați și răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităților naturale.

Fundația își propune să identifice, prin interacțiune directă cu angajații si comunitatea, zonele și categoriile sociale care au nevoie prioritar de suport și să răspundă nevoilor reale ale acestora în timp util.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.