Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alearga si impadureste romaneste, alaturi de echipa ta, la Crosul Padurii 2016

0

Alearga si impadureste romaneste, alaturi de echipa ta, la Crosul Padurii 2016!

Probabil te intrebi cum e posibil sa alergi si sa impaduresti in acelasi timp…

unnamed

Taxele de alergare de la Crosul Padurii 2016, sustinut de Kaufland, se transforma in paduri noi. Inscrie-ti echipa la Crosul Padurii pentru mai mult decat o alergare cu colegii, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare: aer curat si cele 4 anotimpuri frumoase care ne-au bucurat si noua copilaria.

In 17 aprilie 2016, imbraca si tu tricoul Padurea Copiilor! Alege-ti cursa: 5, 10, 15 km si hai cu echipa la Crosul Padurii!

Cum te inscrii cu echipa?

Compania ta poate redirectiona 20% din impozitul pe profit pentru a acoperi taxele echipei, pentru a face vizibila compania in cadrul evenimentului si pentru a sustine inclusiv un antrenament inainte de cursa!

Veti beneficia de:

– antrenament dedicat
– tricou personalizat cu logo-ul companiei
– material foto dedicat
– clasamentul companiei

Scrie-ne pe teodora.palarie@viitorplus.ro si spune-ne ca vreti sa fiti alergatori corporate pentru Padurea copiilor! Va fi o experienta memorabila, iar padurea va va mulțumi, prin noi.

Gasesti mai multe detalii despre competitia pentru paduri pe https://www.crosulpadurii.ro/.

***
Alege sa impaduresti si urmeaza exemplul celor 3 ultra-maratonisti! Andrei Rosu si Vlad Tanase alearga zilele acestea 560 de km la Ultra-maratonul 6633 Arctic Ultra, la temperaturi ce variaza intre -40 si -50 de grade Celsius, cu rafale de vant sufland cu viteze de pana la 130 km/h! Urmareste-le cursa aici si sustine-i pe Galantom: aici si aici.

In aprilie, Andrei Gligor va alerga la Marathon des Sables, la + 50 de grade Celsius, „doar” 250 de km in sudul desertului marocan.

Cu totii Alearga pentru a impaduri, pentru viitorul fiecarui copil din Romania.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.