Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mobilizare pentru transformarea educației din România, la prima ediție online a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2020

0

Educația trebuie să meargă mai departe în orice context, însă în România aceasta are nevoie de o mână de ajutor: prima ediție online a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2020 vine cu un apel de mobilizare către toată România pentru implicare în transformarea educației.

Cea mai mare mobilizare pentru transformarea educației din România are loc în premieră online

Pe 8 decembrie, la cea de-a patra ediție a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2020, va fi construită LIVE o hartă dinamică a rețelei de companii care au puterea să transforme educația din România, iar evenimentul este adresat în premieră anul acesta tuturor celor care își doresc să participe activ la schimbare.

Școlile din România au nevoie de soluții care pot aduce un impact real. Pentru ca educația să meargă mai departe, serviciile profesionale, de mentorat și coaching, consultanța în IT și financiară sunt doar câteva dintre lucrurile de care este nevoie. Pentru generarea unor resurse și soluții de modernizare a educației, implicarea fiecăruia este importantă, iar participanții la eveniment vor fi invitați în premieră să se alăture misiunii și vor afla mai multe despre cum se pot implica în acest demers.

Directori de școli, premiați pentru performanța lor

„Pandemia globală a lăsat 1 din 3 copii din România în afara sistemului de școlarizare și ne-a arătat cât de puțin pregătiți suntem pentru era digitală în care trăim. Prin urmare, rolul directorilor de școală a devenit acum cu atât mai important în formarea generațiilor viitoare, însă aceștia au nevoie de suport pentru a deveni cei mai buni mentori în comunitățile lor.” – Andreea Nistor, Director Executiv Asociația pentru Valori în Educație

Directorii de școli cu performanțe excepționale vor fi premiați și anul acesta în cadrul evenimentului, iar înscrierea a fost deschisă tuturor directorilor care s-au implicat în transformarea educației și au implementat proiecte care au ajutat școala să meargă mai departe. Participanții îi vor cunoaște pe cei care fac diferența în școli, dar vor afla și cum au reușit aceștia să continue învățarea în online în ultimele luni, cum au fost mobilizate resurse din business, ONG-uri și educație pentru susținerea directorilor în această perioadă dar și de ce implicarea ajută la transformarea educației de mâine în România.

Evenimentul va fi transmis live pe 8 decembrie de la ora 17:30, iar participarea este gratuită. Invitația poate fi consultată aici, iar agenda evenimentului poate fi consultată aici.

Educația are nevoie de lideri!

Parteneri:

Camerele de comerț partenere: The American Chamber of Commerce in Romania (AmCham Romania), The British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), CCI France Roumanie, The Bilateral Greek-Romanian Chamber of Commerce (HRCC), Advantage Austria, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germana (AHK).

Organizații de business partenere: CEO Clubs Romania, Foreign Investors Council, INSEAD Alumni Association Romania, ICF Romania, European Mentoring & Coaching Council (EMCC), HRClub, Professional Women’s Network Romania (PWN), BusinessMark.

Parteneri de comunicare: Revista Cariere, HR Manager, Business Review.

Despre Asociația pentru Valori în Educație

Asociația pentru Valori în Educație este co-fondator și coordonator al alianței de 9 ONG-uri din educație. Alături de partenerii implicați în proiect, Asociația pentru Valori în Educație are obiectivul de a construi o hartă dinamică a rețelei de companii care au puterea să transforme educația din România.

Asociația pentru Valori în Educație susține transformarea educației din România prin programe precum Academia de Leadership și Management Școlar, primul program de dezvoltare și creștere a abilităților de leadership și management dedicat directorilor de școli și grădinițe, Edu Networks, un program de 4 ani în care o comunitate de specialiști în educație, business și 114 școli lucrează împreună pentru a face ca peste 64.000 de copii să vină cu drag la școală sau Edu Leaders Talks, o platformă națională digitală care facilitează interacțiunea dintre liderii din educație și experții din mediul de business, dedicată tuturor directorilor de școli și grădinițe din România.

În 2020, 95 de companii și 250 de mentori s-au implicat pentru a ajuta 611 de școli care au participat la programele Asociației pentru Valori în Educație. Obiectivul pentru 2021 este ca 187 de companii și 491 de mentori să se implice pentru 1.200 de școli, iar în 2025, 50% din școlile din România să simtă un impact pozitiv al programelor coordonate de Asociația pentru Valori în Educație, alături de 544 de companii și 1.430 de mentori.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.