Petiție pentru salvarea spațiului verde din centrul Iașului

0

Petiție pentru salvarea spațiului verde din centrul Iașului (Parcul Elena Doamna)

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliului Local Iași din data de 4 mai 2018 se află un proiect care vizează aprobarea unui schimb de terenuri între Municipiul Iași și firma M Chim SRL, deținută de dezvoltatorul imobiliar Cristian Zămoșteanu.

Schimbul de terenuri are ca finalitate ridicarea unor construcții turn în Parcul Elena Doamna – vezi imaginea.

Sursa si mai multe informatii aici.

Mai multe suprafețe din Parcul Elena Doamna au fost retrocedate în ultimii 10-15 ani și au ajuns în mâinile unor investitori / speculatori imobiliari, în loc să fie răscumpărate de primărie pentru a proteja spațiul verde, și așa deficitar în Iași.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.