Caravana de conferințe Business Evolution cu tema ”Finanțare. Digitalizare. Management eficient” ajunge pentru prima dată la Satu Mare pe 11 iunie 2024 

0

Peste 500 de oameni de afaceri din Oradea, Craiova și Suceava au beneficiat de soluțiile prezentate la Business Evolution

După succesul din aprilie de la Suceava, unde seria de evenimente Business Evolution a ajuns pentru prima dată, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro marchează o nouă premieră – ediția care va avea loc pe 11 iunie 2024 la Satu Mare, la Hotel Aurora, de la 8:30 la 13:30.

Principalul obiectiv al acestui eveniment, dedicat promovării soluțiilor și ideilor inovatoare de la liderii și experții celor mai performante companii, este de a explora și valorifica resursele necesare pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerilor din regiune, în fața provocărilor actuale.

La Satu Mare se vor discuta teme esențiale precum finanțarea și digitalizarea companiilor, utilizarea Inteligenței Artificiale (AI) în vânzări și marketing, precum și implementarea de soluții noi. Evenimentul va aborda strategii și tactici inovatoare pentru adaptarea continuă la cerințele dinamice ale clienților și pieței, facilitând astfel o dezvoltare durabilă și competitivă a firmelor. Conferința va oferi oportunități valoroase de networking între participanți, contribuind la creșterea economică și la sustenabilitatea afacerilor locale.

În acest context, road show-ul Business Evolution oferă răspunsuri și soluții relevante la cele mai importante întrebări și preocupări ale managerilor și antreprenorilor.

Evenimentul este susținut de următorii Parteneri Instituționali: Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, Patronatul IMM Satu Mare, RMKT, Maramureș Business Club, Asociația Firmelor Bihorene, RBL Maramureș.

Partenerul Principal este Raiffeisen Bank România. Partenerii evenimentului sunt: Orange Business, Tudor Galoș Consulting, Wise Money Fonduri Europene, Kompass Romania, DigiQuery, Valoria Business Solutions, One-IT și Zetea.

Agenda conferinței include două sesiuni care abordează strategii pentru dezvoltare și prezentări practice după cum urmează:

08:30 – 09:00 – Înregistrarea participanților

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare, evoluția mediului de afaceri

  • Daniela Culic – Director General, Camera de Comerț si Industrie Satu Mare
  • Crina Dunca – Președinte, Patronatul IMM Satu Mare
  • Iustin Moldovan – Director Regional IMM Ardealul Nou, Raiffeisen Bank România
  • Cristian Turcin – Cloud, Colocation & Professional Services Product Manager, Orange Business
  • Silviu Zetea – Antreprenor, creator al Brandului “ZETEA”

11:00 – 11:30 – Pauză de cafea și networking

11:30 – 13:30 – How To…? – Prezentări aplicate și discuții interactive

  • Alina Ungurianu – Chief Executive Officer, Wise Money Fonduri Europene
  • Irina Vijoli – Founding Partner, DigiQuery
  • Tudor Galoș – Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting
  • Nicolae Onțiu – Chief Executive Officer, ONE-IT
  • Dumitru Ion – CEO, Doingbusiness.ro și Kompass Romania

Radu Soviani, cunoscut analist și jurnalist economic, va modera discuțiile despre soluțiile de finanțare, evoluție și transformarea digitală sustenabilă, creșterea și extinderea ariei vânzărilor, impactul AI în business, dar și aspecte specifice mediului de afaceri local și regional.

„Anul acesta mergem cu seria de conferințe Business Evolution în zone ale țării cu un potențial economic semnificativ. Astfel, după prima ediție de la Suceava, ajungem tot pentru prima dată la Satu Mare. Avem pe agenda evenimentului subiecte precum soluțiile de finanțare, soluțiile pentru creșterea vânzărilor sau pentru motivarea angajaților. Managerii și antreprenorii care își vor rezerva un loc la Business Evolution Satu Mare vor avea ocazia să acumuleze cunoștințe valoroase și să își extindă rețeaua profesională, contribuind astfel la creșterea economică și prosperitatea regiunii”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, organizatorul evenimentului.

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toți membrii din conducerea companiilor, precum și pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vânzări, marketing care vor putea face schimb de idei pentru împărtăși cele mai bune practici și a asculta specialiștii și experții invitați ca vorbitori.

De asemenea, conferința le va oferi participanților oportunitatea de a relaționa cu alți lideri de business și de a obține informații despre cele mai recente tendințe și evoluții din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Transilvania Business Magazine, Agerpres, Revista Cariere, HR Manager, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Prahova Business, Spotmedia.ro, SpatiulConstruit.ro, Reușita și București Business.

La conferință se pot înscrie până la 3 participanți din cadrul unei firme. Participarea nu implică nicio taxă. Înregistrările se pot face online la: www.businessevolution.ro

* * *

Despre Business Evolution

De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai important road show de conferințe dedicate top managementului companiilor, antreprenorilor, dar și managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vânzări pentru a discuta cele mai recente tendințe și evoluții din mediul macro-enonomic, precum și tendințe și oportunități. Seria de conferințe Business Evolution oferă participanților o platformă pentru a face schimb de idei, a împărtăși cele mai bune practici și a interacționa cu experți de top în domeniu. Pentru mai multe informații vizitați: www.businessevolution.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro SRL, agenție de marketing, comunicare și business developement este una dintre cele mai dinamice, inovatoare și eficientă agenție care oferă servicii integrate pentru segmentul B2B: organizare de evenimente de afaceri, servicii de direct marketing, generare lead-uri de vânzări, studii de piață și studii de satisfacție a clientilor, digital marketing, publishing multimedia, online & print, proiecte speciale, inovatoare customizate și nu în ultimul rând acces la aplicații smart de prospectare și business development.

www.doingbusiness.ro este unul  dintre cele mai cuprinzătoare portaluri de afaceri din România ce oferă acces la: studii și perspective asupra evoluțiilor economice, interviuri cu directori generali și lideri din industrie, cele mai importante știri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din România, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale, inclusiv publicația premium multimedia Major Companies in Romania sau noul proiect Business & Drive.

CEO Conference – Shaping the Future este cel mai important eveniment pentru liderii de top în afaceri din România organizat de două ori pe an de Doingbusiness.ro în parteneriat cu mari companii din România.

Aflați mai multe pe: www.doingbusiness.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.