Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Crosul Padurii 2016 am deschis sezonul de fundraising pentru impaduriri!

0

Inverzeste padurea la Semimaratonul Bucurestiului 2016

De la inceputul anului 2016, campania ”Aleg sa impaduresc!” a strans fonduri pentru 32.000 de puieti noi in Padurea Copiilor. La Crosul Padurii, d-na Cristiana Pasca Palmer, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca va oferi alti 32.000 de puieti. Acestea ne-au ambitionat sa ne propunem 150.000 de copacei pana la finalul lui 2016.

unnamed

Ne-am propus ca atunci cand padurea va creste mare, sa organizam un cros la umbra copacilor plantati de voi. Cum ar fi? Obiectivul nostru poate deveni realitate cu ajutorul tau!

Cum poti sa te implici?

Iti doresti sa iei startul la unul din competitiile sportive ale anului 2016, alege sa faci fundraising pentru Padurea Copiilor.

Prima provocare pe care ti-o lansam este Semimaratonul International Bucuresti 14-15 mai. Alege sa sustii Padurea Copiilor.

Cea mai simpla cale prin care ne poti ajuta este sa bifezi cauza Padurea Copiilor la inregistrarea in cursa pe site-ul organizatorului. 3 copacei pot deveni realitate prin implicarea ta!

Nu conteaza la ce competitie alergi, Maratonul International Bucuresti, din 8-9 octombrie, Transmaraton, Triatlon Mamaia, sau altele, poti deveni fundraiser pentru Padurea Copiilor.

Vrei sa ajuti mai mult? Fa fundraising pentru Padurea Copiilor – iti facem un cont pe Galantom.ro si te ajutam cu un super manual de fundraising, cover photo personalizate pentru Facebook, precum si multe idei creative despre cum sa povestesti tuturor despre pasiunea si implicarea ta.

Nu uita Poti face fundraising oricand si oriunde! Organizezi seri de gaming cu colegii si prietenii tai? transforma asta in donatii pentru Padurea copiilor! Accepti provocarea sa te lasi de fumat? invita-ti prietenii sa te sustina printr-o donatie!

Stim ca esti un fundraiser de nadejde si vrem sa te premiem pentru asta! Daca depasesti 3500 lei te premiem cu un super weekend la Casuta din copac! Depaseste pragul de 1500 lei si vei primi un premiu constand in pantofi de alergare!

Iti lansam provocarea! Te bagi?

Vrei mai multe detalii?

Trimite un mail la cristina.pascanu@viitorplus.ro, avem un pachet generos de informatii privind fundraising-ul si multe premii:)

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.